През мразовитата зима е голямо изкушението да останете с дебелото

...
През мразовитата зима е голямо изкушението да останете с дебелото
Коментари Харесай

Без облечени зимни дрехи в колата – и вие, и децата!

През мразовитата зима е огромно изкушението да останете с дебелото си яке в колата. Това е по този начин, тъй като отоплението постоянно не загрява автомобила задоволително бързо. Но носенето на подплатените якета може да има рискови последствия при шофиране с тях в случай че възникне пътен случай.

Ако седнете зад кормилото със зимно яке, сигурността ви е застрашена, а повода за това е ходът на колана. По принцип защитният колан би трябвало да прилепва компактно към тялото, с цел да може да обезпечи цялостната си защитна функционалност при незабавни случаи. При дреха с дебела подплата коланът заплашва да се изплъзне и не може да предложи нужното задържане на тялото при удар.

Дори внезапното прекъсване при скорост от единствено 16 км/ч - сходно на удар откъм гърба в градския трафик - може да аргументи съществени пострадвания на меките тъкани като червата, черния дроб или далака и да докара до вътрешен кръвоизлив.

Децата постоянно би трябвало да са закопчани в седалката или коша за новородено без яке. В идеалния случай напречната лента на колана обгръща компактно бедрата или бедрените кости при възрастни. Съветът за тези на които им е студено в колата е - с цел да не се постанова никой да мръзне в колата, се завийте откакто сте сложили колана с в допълнение одеяло или със съблеченото яке.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР