През моделната 2022 година, Triumph представя моделите Rocket 3R /

...
През моделната 2022 година, Triumph представя моделите Rocket 3R /
Коментари Харесай

„Гореща“ боя за мотоциклетите Triumph - видео

През моделната 2022 година, Triumph показва моделите Rocket 3R / 3GT и Thruxton RS с новото 221 Special Edition. И двете специфични серии съчетават извънреден дизайн на боята и доста специфичен външен тип, идеално отговарящи на характера на съответните съществени модели.

Със своя 2,5-литров, сега максимален мотор в мотоциклетната промишленост с над 220 Нм въртящ миг, Rocket 3 слага пример за „ мускул “ мотоциклетите и е, по този начин да се каже, „ клас за себе си “. Но освен впечатляващата мощ, а още балансираноста и пригодността за ежедневна приложимост на Rocket също са впечатляващи.



Ако търсите мотор с извънредно „ облекло “, можете да отидете при дилъра на обичайна английска марка, тъй като скоро ще има разполагаем специфичните модели на 221 Special Edition с изключително грациозен, изтънчено планиран цвят и дизайн на боята.



Междувременно, с новото особено издание Thruxton RS Ton Up, Triumph отбелязва първите години на актуалната мотоциклетна просвета на Британските острови в края на 50-те години.

По това време "Ton Up Boys " започнаха да трансформират своите "смели " серийни мотоциклети с доста пристрастеност, като оставят ненужни елементи в спортни, високомощни "Cafe Racers ", с цел да доближат магическите за острова 100 благи в час. Новият специфичен модел на Thruxton RS заема доста от детайлите на стила от това време и би трябвало да бъде разполагаем през моделната 2022 година.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР