През миналия сезон Новак Джокович преживя своеобразен кошмар в Австралия,

...
През миналия сезон Новак Джокович преживя своеобразен кошмар в Австралия,
Коментари Харесай

Негативно отношение ли? Вижте колко топло бе посрещнат Джокович от феновете

През предишния сезон Новак Джокович претърпя самобитен призрачен сън в Австралия, защото не бе позволен да влезе в страната поради отхвърли си да се имунизира, довел до неговото депортиране и тригодишна възбрана за влизане в страната. Все отново визата му бе възобновена още през ноември от новото държавно управление в Австралия, с което сърбинът получи опция да се състезава в шампионатите на Зеления континент. Той дойде там при започване на актуалната седмица и към този момент организира усилени тренировки за идната АТР 250 конкуренция в Аделаида (1-8 януари), която ще предшества присъединяване му на Аустрелиън Оупън (16-29 януари).

Самият Ноле съобщи в изявление пред австралийски медии, че в никакъв случай няма да не помни случилото се през предишния сезон, само че все пак идва с положителна настройка и вяра за топло посрещане от австралийските почитателите. Изглежда, че желанието на 21-кратния първенец от Шлема се е сбъднало, защото при излизането си на корта в Аделаида през днешния ден за следващата си подготовка той бе посрещнат с аплодисменти и викания " Идемо, Новак, Новак, Новак " от почитателите по трибуните, които държаха сръбски флагове и плакати с неговия лик. 

По-рано през днешния ден Джокович научи и жребия си за шампионата в Аделаида, като първият му противник за годината ще бъде една от сензациите на сезон 2022 в лицето на французина Констант Лестиен, заемащ 65-ата позиция в международната класация с помощта на отличните си изяви в надпревари от сериите Чаланджър. В същата част на схемата се намира и Даниил Медведев, като дуел сред двамата някогашни №1 е вероятен в полуфиналите.

Novak Djokovic welcomed by the fans in Adelaide as he enters the Centre Court to practise
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР