През миналата зима един от най-класните футболисти, играли в Лудогорец

...
През миналата зима един от най-класните футболисти, играли в Лудогорец
Коментари Харесай

Шеф в Твенте: Лудогорец може да си върне Мисиджан

През предходната зима един от най-класните футболисти, играли в Лудогорец – Върджил Мисиджан, беше доста близо да се завърне в Разград. Двете страни, притиснати от времето, обаче не се схванаха и крилото остана в сегашния си отбор Твенте. Той обаче може да подпише с „ орлите “ през лятото, написа през днешния ден „ Мач Телеграф “.

Това са опасенията на спортния шеф на Твенте Ян Стройер. През юни изтича договорът на Мисиджан с петия в Ередивизие и той ще може да подпише с Лудогорец като свободен сътрудник.

„ Върджил прави добър сезон, а също така прекарва ужасно със фамилията си. Не мисля, че има доста клубове в Нидерландия, които имат по-добри играчи. Въпреки това има действителни шансове Мисиджан да напусне. Той би желал още веднъж да замине в чужбина и някогашният му шеф от Лудогорец би желал да му предложи тази опция. Щедра оферта от българския топ клуб беше отхвърлена предходната зима “, разгласи Стройер пред уеб страницата Tubantia.

Мисиджан се показва доста добре през този сезон, като досега има 23 мача, в които се е разписал 6 пъти. Отборът му пък заема 5-ото място в Ередивизие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР