През миналата година променихме изцяло режима за поставяне и контрол

...
През миналата година променихме изцяло режима за поставяне и контрол
Коментари Харесай

Георги Георгиев отговори на Шишков за жълтите павета и неподдържаните магистрали

През предходната година променихме напълно режима за слагане и надзор на преместваемите обекти в София. Започнахме измененията след трагичния случай, при който дете почина от токов удар на бул. „ Гешов “ от нелегално подложен електрически кабел, захранващ преместваем обект ". Това се споделя в позиция на ръководителя на СОС Георги Георгиев.

По-рано министърът съобщи: " Не желая да наказваме София ", и настоя за промяна на некачествените поправки. Обичам София повече от Фандъкова, съобщи той. 

" През февруари 2021 година арх. Шишков беше отхвърлен от длъжността основен проектант на регион „ Триадица “ поради този драматичен случай. Проверка на кмета Фандъкова тогава сподели, че нито един от павилионите, сложени на това място, не е подложен законно, а по тази причина отговаряше точно основният проектант арх. Шишков. И той понесе своята отговорност.

Година и половина по-късно, арх. Шишков, заел стола на министър на районното развиване, има да си връща. Каквото и да си приказваме в този живот, всичко е персонално ", разяснява Георгиев, предаде darik.bg

Според него е въпрос на темперамент дали ще използваш поста си за разпра, или не.

" Днес арх. Шишков непосредствено си призна болката - „ тогава аз бях атакуван персонално от Фандъкова “.

Съвсем комфортно, в седмицата, в която арх. Шишков беше всекидневно подложен на критика за изчезналата поддръжка на републиканските пътища, той реши да направи инспекция на разместените жълти павета. Причината – не бил схванал дали казусът е в строителя или в плана.

Проблемът на жълтите павета, на неподдържаните автомагистрали и на противозаконните кабели-убийци е в некадърниците, които не си правят работата, господин министър ", акцентира още Георгиев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР