През март семейството на Брус Уилис обяви пенсионирането му от

...
През март семейството на Брус Уилис обяви пенсионирането му от
Коментари Харесай

Най-трудните моменти за Ема Хеминг - жената до Брус Уилис

През март фамилията на Брус Уилис разгласи пенсионирането му от актьорството поради здравословни проблеми. След оповестяването на диагнозата афазия, както за Брус, който страда от нея, по този начин и за цялото му семейство, сложните моменти за жалост започнаха.

Ема Хеминг, брачната половинка на Брус Уилис, и преди е говорила намерено за това, че болестта на брачна половинка ѝ се отразява и на личното ѝ психологично здраве. По всичко обаче проличава, че тя е мощна и борбена жена, която не се опасява да се изправя пред провокациите и знае по какъв начин да ги преодолява.

Тъкмо тази линия от характера ѝ личи от последния ѝ пост в Instagram. На видеото, което е качила, виждаме, че Ема се поддържа заета с разнообразни действия като градинарство, тренировки и изобразяване. В изложение към поста си тя споделя, че това лято е лятото на себеоткриването ѝ. А по какъв начин го е постигнала ли?

" Намирайки нови занимания, излизайки от зоната ми на комфорт и оставайки дейна ", написа Ема Хеминг към видеото си. Освен него, в късия текст, тя напълно искрено признава, че през този толкоз сложен за цялото семейство интервал няма по какъв начин да се минава елементарно, само че пък и не е невероятно.

" Мъката ми може да бъде парализираща, само че се изучавам по какъв начин да пребивавам с нея. "

Тези думи несъмнено са окуражаващи, а и Ема не е сама в тестването. Силно я поддържа Скаут, доведената ѝ щерка от брака на Брус Уилис с Деми Мур. Според нея " скръбта е най-дълбоката и чиста форма на обич " - една мъдрост, която звучи утешаващо. Но не се съмняваме, че скъпи за Ема Хеминг са и пожеланията на Скаут посредством нея тя да открие успокоение за себе си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР