През лятото на миналата година стана ясно, че Меган Маркъл

...
През лятото на миналата година стана ясно, че Меган Маркъл
Коментари Харесай

Нетфликс отряза Меган Маркъл

През лятото на предходната година стана ясно, че Меган Маркъл и принц Хари ще основат анимация - Pearl, като част от контракта си с „ Нетфликс”, която ще има за цел да въодушеви всички дребни момиченца.

Но това няма да се случи. Стрийминг платформата е решила да се откаже от създаването на анимацията. Причината се крие в отлива на клиенти, който „ Нетфликс” записва през първото тримесечие на 2022 година, както и в прогнозите, че през идващите три месеца може да загуби още два милиона клиенти.



Това докара до изтриването на 50 милиарда от цената на компанията и наложи вземането на радикални ограничения. Една от тях е прекратяването на работата по някои бъдеще планове за понижаване на разноските.

Pearl трябваше да опише историята на 12-годишно момиче, което се въодушевява от дами, оставили отпечатъка си в историята. За момента не е ясно дали анимацията въпреки всичко на някакъв стадий може да види бял свят.



„ Нетфликс” обаче ще финансира документалния филм - Heart of Invictus, който ще бъде продуциран от продуцентската компания на принц Хари и Меган Маркъл. Той ще опише историите на ранени ветерани, които са взели участие основания от принц Хари спортно събитие Invictus Games.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР