През изминалото десетилетие, LG затвърждава своето лидерство на пазара на

...
През изминалото десетилетие, LG затвърждава своето лидерство на пазара на
Коментари Харесай

Шедьоври на домашното забавление и модерния живот: Еволюцията на LG OLED продължава

През миналото десетилетие, LG затвърждава своето водачество на пазара на първокласни тв приемници, посредством продължаващата еволюция на своята OLED серия. Отдадеността на компанията в това да разбере и обслужи всички потребности на клиентите си, се отразява и в последните OLED артикули – персонализирани решения, които оферират великолепно осъществяване, улеснение и досегаемост. За да сътвори шедьовър в домашното развлечение и модерния метод на живот, LG прави това, в което компанията е най-хубава: слуша деликатно своите консуматори и намира новаторски технологии и решения за дизайна, които дават на потребителите добавена стойност към всекидневието им.

Ново равнище на нововъведенията с LG OLED

Като резултат от това, че компанията постоянно слага потребностите на потребителите си преди всичко, през последните 10 години LG OLED се трансформира в константа на интернационалния пазар за първокласни тв приемници. Несравнимия контрастност при серията разрешава извънредно зрителско потапяне посредством съвършеното черно и реалистичните цветове, които вършат всяко наличие като същинско. В допълнение, невижданата адаптивност на OLED технологията на LG води до неповторими дизайни и непостижимо до момента равнище на специфичност.

Тази година LG OLED доближи основен стадий с представянето на LG SIGNATURE OLED M3. Революционният артикул е първият тв приемник в света с безжично решение, способно да излъчва видео и аудио на 4K 120Hz – достижение, допустимо с помощта на технологията LG Zero Connect. С 97-инча, M3 моделът предлага и най-големият вкран за OLED тв приемник в света.

Впечатляващият тв приемник и революционното му безжично решение дават стилно зрителско преживяване без детайли на разпръскване,. Той е основан, с цел да отговори на желанието на потребителите за по-голям обсег и свободен избор, когато става въпрос за подредбата и дизайна на тяхното пространство.

Подобряване на потребителското преживяване и животът всеки ден

В днешно време хората се интрересуват от ден на ден освен от софтуерните спецификации и размера на екраните, само че търсят тв приемник, който може да им даде улеснение от последващо потомство и персонализирано потребителско преживяване.

Когато потребителите дават противоположна връзка на LG, че се желаят OLED моделите да могат бъдат инсталирани на стената елементарно и комфортно, компанията ги послуша. Въведено при серията тв приемници Gallery OLED, усъвършенстваният дизайна на LG Gallery Design разрешава рядката опция тв приемникът да прегърне стената, осигурявайки на потребителите страховит акцент за тяхното пространство – нещо, което наподобява по-скоро като част от стената и дава извънредно потапящо потребителско преживяване Тазгодишните G3 OLED evo модели могат да се похвалят с естетически усъвършенствания, с помощта на въвеждането на безупречния One Wall Design, който не оставя забележими следи при монтажа. LG прибавя и улеснение, употребявайки разградими текстилни елементи*, които понижават общото тегло на OLED тв приемниците, правейки ги още по-лесни за преместване и преместване.

Наполовина примиум тв приемник, на половина софистициран детайл от мебелировката, всеки LG Lifestyle Screen въплъщава друга полезност, която минава оттатък всичко, което стандартните тв приемници могат да предложат. LG OLED Objet Collection Posé да вземем за пример добавя заобикалящия го фон със своя неповторим естетически удовлетворяващ външен тип, и има ефикасна система за скриване на кабелите, което оказва помощ на потребителите да се любуват на оптимално минималистична конюнктура. В допълнение към стилното показване от всеки ъгъл, Posé дава впечатляващо OLED evo качество на картината с живи цветове, цветове без деформиране от на практика всеки ъгъл.

Персонализирано телевизионно преживяване

LG трансформира метода, по който хората мислят за тв приемниците, предоставяйки им персонализирано преживяване, основано на своята Life’s Good философия, както и визията Sync to You, Open to All. Последните оферти от компанията имат голям брой персонализирани функционалности и настройки – в това число настройка на потребителския интерфейс, оферти за наличие и варианти за картината – по този начин потребителите могат да настроят всичко, тъй че да подхожда на техните желания. Използвайки събрани данни при потреблението на тв приемника, LG може да предложи функционалности и оферти за приложения, услуги и наличие, специфицирани за усетите на всеки консуматор. Заедно с опцията за автоматизирано конфигуриране на цвета и контраста съгласно това по какъв начин избира всеки консуматор, новите тв приемници на компанията оферират лекотата и интелигентността на AI Concierge, който освен дава подбрана селекция от избор на наличие, основана на историята на гледане и търсене на потребителите, само че и генерира настоящи заглавия, както и потребни настройки и функционалности.

С опит в OLED тв приемниците от цяло десетилетие, LG е целенасочен да остане водач на пазара на първокласните тв приемници. Компанията схваща, че това да дават невиждано потребителско преживяване, е ключът към бъдещия триумф на LG OLED, и няма самообладание да сътвори нова добавена стойност и нови нововъведения при екраните, въодушевени от хората и подобряващи всекидневието.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР