През изминалото денонощие са установени общо 22 водачи, качили се

...
През изминалото денонощие са установени общо 22 водачи, качили се
Коментари Харесай

За един ден: Над 25 души заловени с алкохол и наркотици зад волана

През миналото денонощие са открити общо 22 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол, заяви Министерство на вътрешните работи. От тях 15 са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, заяви Българска телеграфна агенция.

Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 6 водачи, девет са отказали тест за определяне на приложимост на наркотични субстанции.

В рамките на разпоредената профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата са тествани 9446 моторни транспортни средства (МПС). Извършен е надзор на 12 011 водачи и пасажери. Съставени са 2698 фиша и 684 акта за открити административни нарушавания.

Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи.

Трийсет и един индивида са пострадалипри 24 тежки пътни катастрофи на територията на страната през миналото денонощие. Няма починали. В София са станали една тежка и 31 леки произшествия. Ранен е един човек.

Жена починапри пътнотранспортно произшествие на изхода на Благоевград. Инцидентът стана към 13:46 часа през днешния ден на първокласния път Е-79, споделиха от полицията. По първична информация злополуката е сред тежкотоварен и лек автомобил.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР