През изминалото денонощие нивата на наблюдаваните реки в Западнобеломорския басейн

...
През изминалото денонощие нивата на наблюдаваните реки в Западнобеломорския басейн
Коментари Харесай

Очакват се повишения на речните нива

През миналото денонощие равнищата на следените реки в Западнобеломорския басейн са останали без основни промени. Това демонстрира информация на уеб страницата на Националния институт по метеорология и хидрология. Регистрираните съмнения на речните равнища в басейна са както следва: за водосбора на река Места от -3 см до +2 см и за водосбора на река Струма от -7 см до +10 см. Водните количества на реките в басейна са под праговете за междинни води, осведоми организация Фокус.
Днес и на следващия ден вследствие на превалявания ще има покачвания на речните равнища в басейна. На 09 и 10 октомври речните равнища в басейна ще се намаляват или ще останат без основни промени. Водните количества ще бъдат под праговете за внимание.
 Тренировка за проекта за деяние при положение на наводняване организираха в Тетевен Тренировка за проекта за деяние при положение на наводняване организираха в Тетевен
В заседателната зала на община Тетевен тази заран се организира щабна подготовка с членовете на общинския щаб за осъществяване на проекта за з...
В резултат на интензивни превалявания има заплаха от пораждане на поройни наводнения през вечерта на 07 октомври и през нощта на 07 против 08 октомври във витошките и рилски притоци на река Струма: река Струма (реките Мещичка, Джерман, Бистрица, Рилска, Илийна, Бистрица (благоевградска, Градевска, Осеновска и по главната река).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР