През изминалото денонощие на територията на областта отново бе проведена

...
През изминалото денонощие на територията на областта отново бе проведена
Коментари Харесай

Специализирана акция в Пазарджишко: Арестуваха 12 души, мъж счупи дрегера с близо 4 промила

През миналото денонощие на територията на региона още веднъж бе извършена профилирана полицейска интервенция. Нейната реализация има за цел да се извърши интензивно противопоставяне на битовата престъпност, да се подхващат комплекс от ограничения за опазването на публичния ред и пътната сигурност. Акцент бе подложен на дребните и отдалечени обитаеми места в района. В масираната акция взеха присъединяване чиновници от всички полицейски структури на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик, полицейските ръководства в Пазарджик, Велинград, Панагюрище, Пещера и Септември.
Прочетете още
Извършени са инспекции на 1243 индивида, 980 моторни транспортни средства, 14 пункта за изкупуване на железни боклуци, 9 автоморги и сервизи, 17 заложни къщи и 68 търговски обекти/ павилиони, магазини, кафенета, питейни и увеселителни заведения/.

Регистрирани са 19 закононарушения, формирани са 13 досъдебни производства по общия ред и 2 бързи производства, като в тази връзка са арестувани за период от 24 часа в арестните пространства са 12 лица.  Съставени са 91 акта за установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи.

В хода на полицейската акция екипи на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в ОДМВР-Пазарджик за засекли на територията на пещерското село Радилово двама мъже от Пещера. При типа на служителите на реда единият от тях опитал да се отърве от полиетиленова чанта, която изхвърлил в близкия парк на селото. Станало ясно, че в нея има 107 грама суха марихуана. Другият носел в себе си малко над 14 грама суха марихуана и неголямо количество бяло прахообразно вещество, което се оказало амфетамин. Намерената дрога е конфискувана, а двамата пещерци са арестувани в ареста.

По време на спецоперацията са открити 7 лица на възраст сред 21 и 44 години от цялата област, които са направили разнообразни обири. Обект на тяхното внимание били жилища, търговски обекти, публични места. Предпочитани са златни украшения, автомобилни елементи, електрически принадлежности, мобилни телефони и колела.

41-годишен е арестуван поради осъществено нерегламентирано изтегляне от банкомат на сумата от 200 лв. с непозната банкова карта. Четирима са арестуваните водачи, като самобитен рекордьор измежду тях е 58-годишен мъж от село Семчиново. Той попаднал в полезрението на чиновниците от РУ-Септември през вчерашния ден следобяд, като бил зад кормилото на леката си кола със „ скромните “ 3.88 промила централизация на алкохол.       
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР