През февруари активното население на България на възраст 18-49 години

...
През февруари активното население на България на възраст 18-49 години
Коментари Харесай

NOVA затвърждава стабилното си представяне сред активното население и през февруари

През февруари дейното население на България на възраст 18-49 години още веднъж избра NOVA с 23% по-висок среднодневен дял от втората по гледаемост телевизия. Най-висок е делът при Жени 25-54 години, а най-голяма е преднината измежду феновете на възраст 18-34.

Култовото шоу "Като две капки вода " стартира своя шести сезон с извънреден триумф, с съвсем двойно по-голям дял измежду дейното население (18-49 г.) от bTV по същото време. Над 30% от същата публика избраха пети сезон и новите герои на хитовия български сериал "Откраднат живот: Критична точка ". В първите два епизода на премиерния формат „ Hell's Kitchen България “ основното настоящо лице началник Виктор Ангелов и кандидатите за най-хубав готвач привлякоха над една трета от дейното население (18-49 г.). В петъчните вечери ползата на дейното население (18-49 г.) към втория сезон на неповторимото за България писмено риалити "Шеф под прикритие " е с 45% по-голям спрямо този към втората по желание телевизия по същото време.

Около 20% от дейното население наблюдава с интерес "Господари на ефира " първоначално и в края на праймтайма. Популярната телевизионна игра "Семейни войни " реализира с 16% по-висок дял от поредицата на bTV "Скъпи наследници " измежду дейното население, а риалити сериалът "София - Ден и Нощ ", който се излъчва без спиране от есента на 2015 година, притегля над два пъти повече дейни фенове от наличието на втората по гледаемост телевизия по същото време.

Резултатите и на утринния блок „ Здравей, България “ демонстрират, че повече от една трета от дейното население (18-49 г.) го избират пред „ Тази заран “, като преднината за NOVA е 38%. През уикенда същата публика още веднъж избира NOVA, с цел да се осведоми за най-актуалното и любопитното от седмицата посредством „ Събуди се “, а делът на предаването е с 53% по-висок от този на „ Тази събота и неделя “ на bTV.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР