През есента зачестяват случаите на депресии при психично болните. Това

...
През есента зачестяват случаите на депресии при психично болните. Това
Коментари Харесай

Психично болен пациент с питбул нападна лекар

През есента зачестяват случаите на депресии при психологично болните. Това се удостоверява от днешния случай, при който пациент, който водел на каишка куче питбул изплаши лекари и пациенти в Центъра за психологично здраве в Пловдив. В момента полицията го търси.

Днешният случай беше много рисков, призна пред екипа ни началникът на приемно-диагностичния блок лекар Теодора Арабаджиева, която е съумяла да изведе мъжа отвън постройката.
доктор Теодора Арабаджиева-началник на приемно-диагностичен блок към Центъра за психологично здраве в Пловдив: На територията на поликлиниката влезе пациент очевидно с психологични проблеми, който беше извънредно нападателен, както вербално, по този начин и физически. Водеше със себе си куче питбул, много огромно кучето, много ужасно. Този човек нахлу във всички кабинети, удари част от личния състав, очевидно индивида беше с психологични проблеми. Удари ме с глава, с неговата глава удари моята глава. Търсеше някакъв лекар, по този начин или другояче този лекар не работи в диспансера, крещеше и споделяше, че ще убие този лекар, в случай че го откри. Такъв лекар не познаваме в Пловдив.
Жената на гишето за информация също е станала очевидец на случая.
Пенка Пелтекова: Той крещеше по коридора, тропаше по вратите, търсеше някой, атакува сътрудниците тука пред вратата.
Подобни произшествия се случват рядко, макар че от началото на годината през диагностично консултативния блок на Центъра за психологично здраве в Пловдив са минали над 34 000 пациенти. Обикновено множеството от тях демонстрират вербална експанзия, само че има и случаи на физическа като днешната. Ако станете очевидец на подобен тип експанзия, би трябвало да реагирате умерено, да не показвате, че се страхувате от индивида, и да не заставете в ъгъл, защото има възможност буйстващият да ви затисне и нарани.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР