През деня облачността ще е разкъсана, средна и висока, над

...
През деня облачността ще е разкъсана, средна и висока, над
Коментари Харесай

Облачно и мъгливо и днес

През деня облачността ще е раздрана, междинна и висока, над централните региони от страната и Южна България - до най-вече слънчево време. Над Северозападна България и източните региони ще се задържи мъгливо или с ниска слоеста облачност. Ще остане съвсем безшумно, следобяд в Източна България ще се появи до сдържан вятър от южната четвърт.

Минималните температури ще са сред минус 4° и 1°, а оптималните - сред 3° и 8°. В София минималната температура ще е към минус 1°, а оптималната ще е към 6°.

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

Сутринта по Черноморието ще има мъгла или ниска слоеста облачност. По-късно денем видимостта ще се усъвършенства и облачността краткотрайно ще се раздра, само че следобяд още веднъж ще се вплътни. Ще духа слаб вятър от южната четвърт. Максималните температури ще са 7°-9°, малко по-ниски от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Над планините облачността ще е раздрана, междинна и висока. Ще духа сдържан югозападен вятър. Привечер в западните региони от Стара планина ще превали сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра - към минус 2°.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР