През август и септември в Ямбол отново ще се наслаждаваме

...
През август и септември в Ямбол отново ще се наслаждаваме
Коментари Харесай

Кино на открито в Ямбол през август и септември. Кои филми ще се прожектират?

През август и септември в Ямбол още веднъж ще се любуваме на незабравими вечери в лятното кино със особено подбрана селекция от най-хубавите български филми. Прожекциите са подарък от Община Ямбол за жителите и гостите на града .

Началото ще бъде обещано на 14 август с „ Неочаквана почивка “ – занимателен, комичен и събрал цяла плеяда велики български актьори като Георги Калоянчев, Георги Парцалев, Никола Анастасов, Тодор Колев и други .

Община Ямбол ще означи 85-ата годишнина на рождението на Тодор Колев и с прожекция на още един неостаряващ филм с негово присъединяване – „ Опасен сексапил “ .

Чрез екрана в лятното кино и комедиите „ Любимец 13 “ (1958) и „ Да обичаш напук “ (1986) ще си напомним и за именитите Апостол Карамитев, Невена Коканова, Велко Кънев и други .

Лятно кино в Ямбол. Снимка: Община Ямбол

Сред новите киноленти, които ще бъдат показани в лятното кино на Ямбол, са „ Завръщане 2 “ (2022), Жълт олеандър (2022), „ Като за последно “ (2021), българското предложение за най-хубав чуждоезичен филм на премиите „ Оскар “ през 2023 година „ В сърцето на машината “ и „ Пулсът на танца “, чиято премиера беше единствено преди месеци. В функциите ще забележим Александър Сано, Игор Ангелов, Владимир Зомбори, Орлин Павлов и други .

Достъпът до събитията ще е свободен, до запълване на местата , по този начин, че побързайте да разгледате цялостната стратегия на лятното кино в Ямбол. Началото на прожекциите е от 21:00 часа , оповестиха още от локалната администрация. 

Интернет консуматори настояват, че към този момент не може да се мине механически обзор без катализатор

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР