През април тази година, ZTE флагманските си устройства ZTE Axon

...
През април тази година, ZTE флагманските си устройства ZTE Axon
Коментари Харесай

ZTE представи ново устройство от серията Axon

През април тази година, ZTE флагманските си устройства ZTE Axon 30 Ultra и ZTE Axon 30 Pro, а преди дни беше обявен за продажба в Китай техният по-скромен другар ZTE Axon 30. Очаква се датата на световното му разпространяване да бъде оповестена по-късно тази година.

Това, което предлага ZTE Axon 30 е чипсет Snapdragon 870 (максимална тактова периодичност – 3.2GHz), версия с 8GB или 12GB RAM и пространство за предпазване на данни от 128GB или 256GB. Тези характерности са очевидно занижени по отношение на показания през април ZTE Axon Ultra, който се предлага с 16GB RAM и 1TB сторидж пространство. Другата основна разлика тук се явяват камерите. Макар и трите модела да имат 16-мегапикселови предни камери, то тази на Axon 30 е поместена под екрана на устройството.

Самият той е 6.9-инчов AMOLED и идва със 120Hz периодичност на освежаване, съответствие на страните на екрана 20.5:9 и DTS:X Ultra immersive 3D аудио. Дисплеят е екипиран със собствен личен чип, което усъвършенства доста синхронизацията и точността му. По отношение на вградената в него камера, то тя е подкрепена от седем пласта от суперпрозрачни материали и три специфични технологии за усъвършенстване на представянето, с цел да може зоната към камерата да отразява оптимално светлината.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР