През април тази година направих видео, в което прогнозирах, че

...
През април тази година направих видео, в което прогнозирах, че
Коментари Харесай

Д-р Върнън Колман*: Остават ни шест месеца свобода

През април тази година направих видео, в което предвиждах, че ни остават осем месеца независимост. Поддържам казаното. Сега ни остават шест месеца – до Коледа. 
Не, не мисля, че всички ненадейно ще умрем до Коледа. Предполагам, че ще се случи друго - по-страшно. Всичко се развива толкоз бързо, че в случай че не се надигнем и не се защитим, ще сме прекомерно надалеч по пътя към битие, построено върху правилата на обществения заем. Твърде надалеч, с цел да бъде спряно приближаването на Голямото нулиране.
Накъдето и да погледнете, има доказателства, показващи какъв брой бързо напредват заговорниците. Вижте какво се случва в световната стопанска система. Ние всички вървим освен към криза, само че и към дълбока, дълга меланхолия, която ще наподобява на всичко, което се е случило през 30-те години на предишния век.Барбадос, Ливан и Шри Ланка банкрутираха. Както и Аржентина. Корупцията в държавното управление (на която се радват политиците и бюрократите) е значително виновна. Вижте единствено корупцията в Обединеното кралство, да вземем за пример.
Нещата са толкоз зле в Шри Ланка (отдавна самостоятелна във връзка с питателните доставки), че фермерите към този момент не могат да си разрешат да купуват семена. Страната моли за храна. През 2020 година общият дълг беше 220 трилиона $. Сега той се е повишил до 300 трилиона $ – това е три и половина пъти Брутният вътрешен продукт.
Правителствата на всички места ще покачат лихвените проценти, с цел да се опитат да задържат инфлацията ниска. И когато го създадат, цената на обслужването на целия този дълг ще докара до банкрут на милиони, ще унищожи хиляди компании и ще сложи нациите в заплаха. Нито една страна на земята не е ваксинирана. Както Обединеното кралство, по този начин и Съединени американски щати може да изпаднат в несъстоятелност. Услугите ще би трябвало да бъдат съкратени. Пенсиите и другите заплащания ще би трябвало да бъдат спрени.
Разходите за опазване на здравето и обучение ще бъдат понижени, защото от ден на ден пари отиват за закупуване на бомби за войната в Украйна. Цената на възобновяване на Украйна евентуално ще бъде близо един трилион $. От данъкоплатците се чака да намерят парите – множеството от които без подозрение ще бъдат откраднати. И както предсказах преди доста седмици, западните държавни управления се готвят за война с Русия. НАТО се готви за война. И началникът на английските въоръжени сили споделя, че би трябвало да сме подготвени за война. Единствените хора, които ще завоюват, ще бъдат оръжейните компании.

Накъдето и да погледнете - стопански безпорядък

В Китай приказват за поддържане на неуместни нулеви политики за COVID-19 в продължение на пет години, до момента в който стягат разпоредбите за обществени заеми. Масовите проби ще продължат и рестриктивните мерки за пътешестване ще станат по-строги за тези, чиито обществени кредитни резултати са ниски. Създаден е съзнателно. Но отново е безпорядък. Пакистан и Аржентина са заели големи суми пари от Международния валутен фонд. Никога няма да върнат задълженията си. МВФ държи големи задължения и дейно управлява доста страни по пътя към основната си роля в новото Световно държавно управление.

Едни и същи неща се случват на всички места по света. Това съвпадане ли е? Разбира се, че не е. Всичко е съзнателно.
Никъде в никакъв случай не се загатва, че когато стопанските системи се срутен, броят на хората, които умират, постоянно пораства. Хората не могат да си разрешат да се хранят вярно, нито пък да се стоплят. Гробарите и цветарите са единствените компании, които могат да чакат интервали на взрив в своя бизнес.
Местните препоръки вървят към банкрут. Услугите ще бъдат съкратени – или понижени, с цел да се запазят големите пенсии, изплащани на някогашни основни изпълнителни шефове и различен високоплатен личен състав. Вашата локална библиотека може да затвори. Плувните басейни и центровете за отдих ще спрат да работят. Колко дълго ще бъде извозван боклукът? Колко дълго ще останат отворени учебните заведения? Ще би трябвало да се съкратят доста работни места.
Сривът на фондовия пазар заплашва пенсиите навсякъде. Фондовите пазари към този момент са там, където бяха през 90-те години. Ако пазарите се срутен още повече, тогава цената на пенсиите също ще падне. Много малко хора осъзнават какъв брой нестабилно е бъдещето им.
С повишаването на разноските за храна, гориво и отопление ще има от ден на ден и повече стачки. Лекарите желаят 30% нарастване. Една стачка или голямо нарастване на заплатите ще унищожи това, което е останало от провалилата се NHS (Националнана работа по опазване на здравето във Великобритания).

Здравните грижи към този момент не се оферират в Обединеното кралство

Още преди да се заприказва за стачки, лекарите всеобщо напускаха на по 50 година Защо? Защото към този момент не могат да се оправят с регулациите и бюрокрацията, въведени от държавното управление и Генералния медицински съвет. Лекарите прекарват толкоз доста от времето си в попълване на формуляри, че им остава малко или никакво време за пациентите. Те не намират наслада в работата си.

Зъболекарите също се пенсионират рано поради бюрокрацията. Зъболекарите работят по през целия ден, като вадят и пломбират зъби и по-късно рутинно би трябвало да работят още два или три часа като попълнят формуляри, с цел да задоволят бюрократите.
Междувременно Обединеното кралство е без кормило, на процедура без държавно управление и всичко се разпада.
Някой би ли отрекъл, че в нашите транспортни системи е цялостна неразбория?
Сред либералите на хилядолетието непрекъснато се приказва за четиридневна работна седмица и значимостта на салдото сред работата и персоналния живот. Но някой би трябвало да е подготвен да работи, с цел да може страната да действа. И болшинството от хората под 40 нямат визия какъв брой близо сме до ръба на скалата. Във Англия има близо 1,5 милиона свободни работни места. И над пет милиона души вкъщи на помощи, които страната не може да си разреши.
Фермите на всички места се борят с новите разпореждания. Младите хора не желаят да работят във ферми, тъй като работата е прекомерно тежка. В Обединеното кралство междинната възраст на фермерите е 59 години. Средният фермер е спечелил £15 000 предходната година. Щяха да са по-добре с компенсации. Удивителните четири милиона европейски ферми бяха затворени през последните години – насърчавани от наредбите на Европейски Съюз, предопределени да унищожат земеделието и да създадат път за лабораторната храна.
Не е изненадващо, че дефицитът на храна настава толкоз бързо. В рамките на Европейски Съюз към този момент се приказва за систематизиране на храната. Дажбите за храна и гориво са неизбежни. И те ще бъдат следени от приложение. Доставките на електрическа енергия ще се управляват с интелигентните измервателни уреди, които толкоз доста идиоти имат в домовете си.
Парите се демонизират и доста магазини отхвърлят да одобряват заплащания в брой. Гражданите са принудени да вършат всичко посредством приложение. Училищата вкарват схеми за обществени кредитни точки, с цел да управляват учениците. Ние сме единствено на няколко месеца от общество, което ще бъде също толкоз потисническо като китайското.


А медийните неистини и потулването на истината не престават

Вече две години и половина съм неразрешен от всички мейнстрийм медии. Както обясних оня ден, даже ме затвориха, когато се пробвах да се появя в интернет радиото. Имам уеб страница. Но какъв брой време ще се продържи той преди да бъде свален?
Не мога да видя нищо от това, тъй като имам възбрана за достъп до всички обществени медии, само че слушам, че обществените медии към този момент са цялостни с подправени вести (контролирани от държавни управления и секрети служби), език на омразата (прокарван там от държавни управления и секрети служби), екстремизъм (насъскван от държавни управления и секрети служби), тролинг (организиран от държавни управления и секрети служби) и тормоз (управляван от държавни управления и секрети служби). Големите търсачки и интернет уеб сайтове принадлежат на конспираторите тъкмо толкоз, колкото и главните медии.
Твърде доста хора одобряват всичко покорно.Колективното безмълвие ще ни унищожи.Извличат ни един по един.Смятам, че ни остават шест месеца независимост, в случай че не водим тази война с повече увереност.И в случай че смятате, че пресилвам, погледнете обратно през последните две години. Предвидих всичко, което се случи. Моите остарели видеоклипове към момента са налични (за момента) на този уеб страница.Гледайте няколко от старите видеоклипове и скоро ще разберете за какво съм най-забраняваният доктор в света.Истината е единственото нещо, от което се опасяват заговорниците. За тях истината е толкоз смъртоносна, колкото слънцето и чесънът са за вампирите.
Източник

*Кой е Върнън Колман

От 70-те години на предишния век, когато са оповестени първите му две реформаторски книги (The Medicine Men и Paper Doctors), доктор Колман си печели другари измежду пациентите и врагове измежду лекарите и фармацевтичните компании. 
В  The Medicine Men (1975) Върнън Колман насочва вниманието към рисково тясната връзка сред здравното заведение и фармацевтичната промишленост. В Paper Doctors (1977) той твърди, че множеството медицински проучвания се вършат в интерес на откривателите (и фармацевтичните компании) и че парите биха били по-добре изразходвани за потребление на информацията, която към този момент имаме, и за поощряване на обществеността да заобикаля известни рискове за здравето.

В Уикепедия ще прочетете за него следното: „ Върнън Колман е британски теоретик на конспирацията, деятел срещу имунизирането, отричащ СПИН, блогър и публицист, който написа по тематики, свързани с човешкото здраве, политиката и правата на животните, вегън. Медицинските изказвания на Колман са необятно дискредитирани и разказани като псевдонаучни...Колман също по този начин твърди, че Националната здравна работа „ убива повече хора, в сравнение с избавя “, базирайки се на неправилно изследване на The BMJ в поддръжка на това изказване. "
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР