През 2024 г. ще бъде създадена крилата Брамос за унищожаване

...
През 2024 г. ще бъде създадена крилата Брамос за унищожаване
Коментари Харесай

Създават ракета за унищожаване на самолети AWACS

През 2024 година ще бъде основана крилата " Брамос " за заличаване на въздушни цели като самолети за радиооткриване и ориентиране AWACS , заяви шефът на взаимното руско-индийско дружество " БРАМОС " Александър Максичев пред РИА Новости, написа БГНЕС. " Проектът за новата крилата ракета въздух-въздух за заличаване на цели, като самолетите AWACS е утвърден, а завършването на работата по първото изстрелване е планувано за 2024 година ", сподели той.
Според Максичев, главната разлика при тази ракета е, че тя ще бъде употребена за поразяване на огромни и значими въздушни цели. Сега ракетите „ Брамос ” са предопределени да унищожават сухопътни и морски цели. " По този метод разширяваме обсега на задачите за ракетите „ Брамос ”. След няколко години тя ще бъде способна да унищожава въздушни цели. Тоест платформата ще остане същата, само че с известна рационализация - ще има друг „ мозък ” за унищожаването на радари, т.е. на контрастна (въздушна) цел “, сподели Максичев.
 Секретна китайска ракета изстреля в космоса незнаен обект Секретна китайска ракета изстреля в космоса незнаен обект
Китайски пробен галактически транспортен съд, намиращ се в околоземна орбита, изстреля незнаен обект в космоса, заяви „ Спейс Нюз...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР