През 2024 г. Биткойн (BTC) преживя забележителна година, белязана от

...
През 2024 г. Биткойн (BTC) преживя забележителна година, белязана от
Коментари Харесай

Каква ще е печалбата на MicroStrategy, ако Биткойн достигне $100,000

През 2024 година Биткойн (BTC) претърпя забележителна година, белязана от значими събития и внезапен растеж на пазара на криптовалути.

Това включваше историческото утвърждение на първите в Съединени американски щати спот борсово търгувани фондове (ETF) за BTC и забележителен растеж в цената на Биткойн .

През този интервал цената на Биткойн се увеличи с 40% от началото на годината досега (YTD), като набъбна от към $44,000 до $62,000 все още на писане на публикацията.

Въпреки необятно публикуваните опасения, че въвеждането на ETF-и за BTC ще отслаби корелацията им с монетата, една акция, обвързвана с Биткойн, съумя да надмине представянето на водещата криптовалута във връзка с годишния растеж.

MicroStrategy, под управлението на Майкъл Сейлър, реализира важен напредък макар първичните опасения по отношение на въздействието на утвържденията на ETF за BTC.

През 2024 година цената на акциите на MicroStrategy означи скок от 49.3%, надминавайки нарастването от малко над40% на Биткойн. Това се показва в повишаване на акциите на MSTR с почти 1.24% за всеки 1% нарастване на цената на Биткойн.

Като се има поради капацитетът на Биткойн да доближи $100,000, което ще изисква към 61% нарастване, пораждат спекулации по отношение на евентуалния растеж на акциите на MicroStrategy. Макар че в началото подобен скок може да наподобява забележителен, последните трендове допускат забележителна волатилност в цената на Биткойн.

Въз основа на историческото показване на MicroStrategy по отношение на Биткойн и при допускане за непрекъснато съответствие е правдоподобно да се чака okolo 46.5% нарастване на акциите на MSTR досега, в който Биткойн доближи $100,000.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР