През 2023-а, Citroen отбелязва 20 година от появата на един

...
През 2023-а, Citroen отбелязва 20 година от появата на един
Коментари Харесай

20 години Citroen C3 Pluriel

През 2023-а, Citroen отбелязва 20 година от появяването на един от най-емблематичните и ексцентрични модели в цялата си история- C3 Pluriel.

Представеният през май 2003 година и създаван до 2010 година Citroen C3 Pluriel, от който има повече от 115 000 осъществени екземпляра, впечатли пазара с помощта на ексцентричната модулна структура на тавана си, която позволяваше конфигурирането на купето в цели пет съществени разновидността, включително кабриолет и изящен двуместен пикап.

Въпреки модулната си структура и закрепяне на обособените детайли, за времето си, Citroen C3 Pluriel оферираше изцяло сравнима със общоприетите купе-изпълнения сигурност, като съществени фактори бяха спомагателното оразмеряване и зони за отбрана.



С представянето и пазарното лансиране на C3 Pluriel, Citroen направи сериозна и забавна крачка напред, като показа един невъобразим досега като модулност на купето модел. В главната си настройка той е типичен и плавни обемни линии, само че посредством отваряне на покрива, той можеше да бъде трансформиран в кабриолет със сгъваем таван. Модулните и делими колони пък го превръщаха в нещо в действителност невиждано на пазара до оня миг, включително и в приветлив пикап, след сгъването на задните седалки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР