През 2021 година затъмненията са общо четири и две от

...
През 2021 година затъмненията са общо четири и две от
Коментари Харесай

Предстоящите затъмнения: защо са важни и какво зависи от нас

През 2021 година затъмненията са общо четири и две от тях бяха през май и юни. Предстоят обаче още две – отчасти лунно (на 19 ноември) и цялостно слънчево затъмнение на 4 декември. Всъщност идното лунно затъмнение може да назова съвсем цялостно, защото 97% от Луната ще бъдат покрити от сянката на Земята. Освен това то ще продължи 3,5 часа – последното такова „ съвсем цялостно “ затъмнение е било на 18 февруари 1440 година.

Контрол на персоналното ползване и разноските – това е главният съвет, който може да се даде на родените във закрепените знаци Скорпион и Телец, а също Водолей и Лъв.
 Пълно слънчево затъмнение чака Южна Америка Пълно слънчево затъмнение чака Южна Америка
Пълно слънчево затъмнение чака Южна Америка на 2 юли. Максималната фаза ще настъпи в 22:23 ч. българско време. Продължителността ѝ ще...

Защо обаче затъмненията са значими от астрологична позиция? Какво да вършим и да не вършим в интервала на затъмнения? Какво да чакаме от тях?

На първо място е значимо да знаем, че действието на всяко затъмнение стартира 2-3 дни преди самото затъмнение и продължава 2-3 дни по-късно.

Как ни въздействат затъмненията?

Затъмненията постоянно протичат на „ коридори “. Предстоящият кулоар е от 19 ноември до 4 декември. Периодите на коридорите може да се характеризират с импулсивност и прибързани действия. Склонни сме да се надценяваме или подценяваме и да не гледаме доста обективно на обстановките към нас. Това може да докара до неверни заключения и дейности.

 Вижте по кое време ни чакат най-продължителните лунни затъмнения Вижте по кое време ни чакат най-продължителните лунни затъмнения
Едно от най-продължителните Лунни затъмнения, виждани в България, ни чака на 27 юли. Това заяви за Радио „ Фокус “ –...

Често коридорите на затъмненията повдигат въпроси, за които сме се опитвали да си затворим очите. Това, което сме се опитвали да скрием по-дълбоко, по този начин или другояче изплува на повърхността и нашата задача е да извлечем верните уроци. Иначе обстановката ще продължи да се повтаря още веднъж и още веднъж.

Съвети Коридора на затъмненията от 19 ноември до 4 декември

Обръщайте внимание какви „ поздрави от предишното “ получавате, къде назряват взривоопасни обстановки – фино е там, където се пука, явно точно върху тези въпроси е належащо да поработите в този момент.

Ако за нещо е подобаващ интервалът на затъмнения, то това е приключването на връзки, тъй че в случай че сте взели сходно решение, това е моментът да го обявите, изключително в случай че това решение е назряло преди затъмнението и в този момент единствено се е затвърдило.

Що се отнася до изясняване на връзки, то изрично това не е време за такова, нито за разногласия във връзка и без мотив. Дори и доста да ви се желае, даже и да са назрели разнообразни проблеми, те би трябвало да почакат. Записвайте си въпросите, които ви вълнуват, обмисляйте и чакайте по-добри времена, с цел да ги обсъдите с колегата.
 Какво ще се случи в космоса през 2021 година Какво ще се случи в космоса през 2021 година
Кацане на Марс, стартиране на нов галактически телескоп, две лунни и две слънчеви затъмнения и - доста нови прекарвания, даже и в пандемият...

Също по този начин в този интервал не трябва да вземате значими решения и да давате обещания. Сега вашата задача е да обърнете къде внимание са назрели сериозни въпроси и единствено да набележите проект по какъв начин ще ги решавате.

Това е време и за почистване и в случай че не знаете по какъв начин да подредите душата и мислите си, започнете с околното пространство – почистете дома си. А по-късно – и себе си от всичко остаряло и излишно.

Звездите поучават в този интервал да не се правят скъпи покупки – скоро може да съжалявате за тях. Също по този начин деликатно следете да не нарушавате закона и да спазвате разпоредбите за придвижване по пътищата.

В работата следва доста деликатно да се отнасяте към детайлите и документите, които подписвате. Избягвайте споровете.

Като цяло в интервала на затъмненията е най-добре да се заемете с привършване на планове, които се проточват от дълго време, да отхвърляте настоящите задания, да въведете в ред финансите си.
 Американски уебсайт за възрастни се оплака от слънчевото затъмнение Американски уебсайт за възрастни се оплака от слънчевото затъмнение
Администраторите на известния нецензурен уебсайт xHamster се оплаква от внезапен спад на трафика по време на слънчевото затъмнение в Съединени американски щати в...

Лунното затъмнение на 19 ноември

Затъмнението ще настъпи в знака Телец. Телецът е знак на земното, материалното, а това значи, че животът ще повдигне такива въпроси. Добро време да анализирате своите „ стопански тактики “ и да ги измененията при нужда.

Също може да изостри въпроси с сътрудници и ръководители. Възможно е хора, които сте считали за авторитетни, внезапно да се показват в друга светлина. Може да ви се прииска да излезете от тяхното въздействие.

Като цяло затъмнението е доста значимо, защото ви дава опция да определите тактика за околните 18 (!) години, да преразгледате обстановката, в която сте сега и да набележите избрани промени.

Слънчевото затъмнение на 4 декември
 Великото американско затъмнение смая милиони с хубостта си (СНИМКИ) Великото американско затъмнение смая милиони с хубостта си (СНИМКИ)
Любители из задачите Съединени американски щати следиха по какъв начин луната напълно закри слънцето за първи път от над 85 години насам. Милиони преследвачи на затъмне...

Слънчевото затъмнение в знака Стрелец изисква да извършите равносметка за сегашната 2021 и на миналата 2020 година. Измененията, настъпили в този интервал, са извънредно значими и не са инцидентни. Важно е да ги анализирате, да се примирите с това, което си е отишло, и да приемете новото.

Това е може би едно от редките затъмнения, когато е допустимо положително и неконфликтно отношение, в случай че изключите ненужните страсти и подхождате към всички въпроси по разумен и неутрален метод. С необятно отворени очи, както се споделя.

А тези, които се съпротивляват на измененията, може да забавят своето развиване за дълги години напред.

Ето и още значими препоръки за.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР