През 2021 г. много хора останаха шокирани от новината за

...
През 2021 г. много хора останаха шокирани от новината за
Коментари Харесай

Кой е жената, с която излиза Бил Гейтс

През 2021 година доста хора останаха шокирани от новината за развода в семейство Гейтс. След 27 години дружно основателят на Microsoft и брачната половинка му Мелинда Френч взеха решение да поемат всеки по своя път.
 Мелинда Френч и Бил Гейтс отпразнуваха раждането на внучето си
Какво събра Бил и Мелинда Гейтс

Разведени, само че обединени от обща обич

През отминалия уикенд Бил Гейтс за първи път мина по аления килим с новата си половинка Пола Хърд. 68-годишният Гейтс и 60-годишната вдовица на основателя на Oracle Марк Хърд са дружно от повече от година и не крият връзката си.

Те участваха на 10-та гала на дебютите към Academy Museum of Motion Pictures в Лос Анджелис и изглеждаха доста елегантна двойка - Гейтс носеше типичен костюм с папионка, а Хърд беше облечена в семпла черна рокля, комбинирана с перлена огърлица.
 Снимка 661130

Връзката им " добре известна " в техните обществени среди, пишат People. Двамата бяха видяни на тенис шампионата Laver Cup през септември 2022 година, а по-късно на Откритото състезание на Австралия през януари 2023 година, както и на годежното празненство на Джеф Безос и Лорън Санчес.

Пола Хърд също е работила в софтуерната сфера и е добре позната с филантропската си активност. Тя има две дъщери от брака си с починалия Марк Хърд. Бил Гейтс и пък са родители три деца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР