През 2021 г. БНО на ексцентричния Георги Георгиев-Готи даде изцяло

...
През 2021 г. БНО на ексцентричния Георги Георгиев-Готи даде изцяло
Коментари Харесай

Миню Стайков кандидат-депутат от партията на Васил Божков

През 2021 година БНО на ексцентричния Георги Георгиев-Готи даде напълно листите си на „ Българско лято “, в този момент издига карнобатския предприемач

Собственикът на „ Винпром Карнобат “ Миню Стайков за повторно се кандидатира за депутат. Той води две партийни листи – в Бургас и в столичния 25-ти МИР. След като през 2021 година нападна депутатските банки посредством партия „ Бригада “, година по-късно карнобатският алкохолен император е избрал не по-малко маргиналната групировка БНО.

Неин водач е фамозният Георги Георгиев-Готи, прочут с това, че подопечното му Българско национално обединяване обезпечава краткотраен имунитет на вип-арестанти. През пролетта на 2019 година издигна затворничката Евгения Банева за евродепутат, само че звездата му изгря най-ярко през 2021 година, когато разгласи, че отдава задачите си партийни листи „ под аренда “ на партия „ Българско лято “ на Васил Божков.

Злите езици приказват, че партийното брокерство е източник на солидни приходи за Георгиев, тъй като застрашените от българското правораздаване предприемачи дават благо и драго да се снабдят с въпреки и краткотраен имунитет. От настоящия тренд се възползва и хотелиерското семейство на Маринела и Ветко Арабаджиеви, които м.г. влязоха в листите на различен политически Остап Бендер – Александър Томов.

Клюкарите от жълтите павета с право любопитстват какво е подтикнало карнобатският алкохолен предприемач да влезе наново в изборната конкуренция. Самият той твърдял, че проблемите с правораздаването към този момент са зад тила му и не го заплашва затвор. Стайков повече от година е на независимост, има право да пътува в чужбина и нищо към него не навежда на мисълта, че му е нужна по-специфична отбрана.

Не е изключено предизборната динамичност от 2021 година да му се е усладила и да е решил отново да си опита шанса. Той се употребява с безусловната благосклонност на хората от Карнобат, тъй като градът живее с помощта на него и заводите му, които хранят локалното население.
`);breakcase width
Близки до Стайков издават, че той изпитвал пренебрежение към огромните партии, само че постоянно през годините е давал рамо на дребни обединения с различен взор към протичащото се у нас и по света. Ето за какво не е изключено да е избрал БНО напълно безкористно, предвиждат наблюдаващи.
Източник: crimesbg.com
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР