През 2017 година българското представителство на Nissan направи нещо изключително изненадващо- реализира

...
През 2017 година българското
представителство на Nissan направи нещо
изключително изненадващо- реализира
Коментари Харесай

Автосалон София 2019: Nissan представя ...

През 2017 година българското представителство на Nissan направи нещо изключително изненадващо- реализира на напълно новото поколение на първия в света масов достъпен електрически автомобил LEAF.

Две години по-късно и още веднъж на Автосалон София, Nissan прави дубъл на самодейността си и още веднъж показва за първи път пред широка аудитория нов автомобил- изцяло новото потомство на хитовия за марката модел Juke.

Разработен в Европа и предопределен за местните консуматори, новият Juke стъпва на пазара съвсем 10 години и 1 000 000 реализирани представителя след като оригиналната версия на модела разчупи стандартите в сегмента и предложи на потребителите един друг и нестандартен автомобил с впечатляващи възможности за персонализация.

Новият Nissan Juke се отличава с по-остри и атлетични линии на купето си в сравнение с тези на предшествениците си, обещава увеличен интериорен шир и богат набор съвременни софтуерни решения за повишаване на комфорта и сигурността, с главен акцент върху системата за полуавтономно ръководство Nissan ProPILOT и NissanConnect –иновативна система за информация, забавление и навигация - с възможност за актуализация в реално време.

Задвижването на новия Juke е поверено на 1.0-литров, 3-цилиндров мотор, оборудван с турбо компресор, комбиниран със 6-степенна ръчна или 7-степенна автоматична трасмисия с двоен съединител.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР