През 2002 г. 35-годишната американка Натали Брикър претърпяла зверска катастрофа

...
През 2002 г. 35-годишната американка Натали Брикър претърпяла зверска катастрофа
Коментари Харесай

Тя може да прави секс само веднъж годишно, защото ...

През 2002 година 35-годишната американка Натали Брикър претърпяла зверска злополука и увредила нерва на половите органи, който е виновен за предаването на информация от външните полови органи към мозъка. Оттогава половата възбуденост ѝ предизвиква мощна болежка и води до конвулсии, които могат да продължат до четири дни, написа Daily Mail, представен от " Блиц ". Докато болката не отшуми, Натали не става от леглото.

Травмата принудила Брикър да се откаже от секса. Веднъж годишно тя се съгласява да търпи болката, тъй като се притеснява, че насилственото самоограничение може да подтикне брачна половинка ѝ към невярност.

Тя споделя, че след секс се усеща по този начин, все едно я е блъснал камион. „ Всеки път, когато изпитвам наслаждение или възбуденост, мускулите ми се свиват и спазмират, а при оргазъм тазовите мускули минават в спазъм”, споделя Натали. „ Трудно е, тъй като се чувстваш възбуден и искаш да направиш нещо по въпроса, само че когато го правиш, болката е извънредно силна”, прибавя тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР