През 2000-та година той също участва в изборите и спечели

...
През 2000-та година той също участва в изборите и спечели
Коментари Харесай

Борис Титов - кандидатът, който не желае да победи Путин

През 2000-та година той също взе участие в изборите и завоюва 1,5 % от гласовете. Вероятно този път ще реализира доста по-добър резултат.

Борис Титов съставлява младата дяснолиберална "Партия на растежа ", която не играе особена роля в съветската политика и до момента въобще не е постигала огромни изборни резултати.

По поръчка на президента Путин, Титов се грижи за правата на съветските бизнесмени от 2012 година, когато заема поста "омбудсман на предприемачите ". В сегашната конкуренция той се пробва да завоюва демократичните стопански пластове от популацията.

Предприемач, винопроизводител и водач на "Партията за напредък "

В своята изборна стратегия Борис Титов слага преди всичко стопански и търговски въпроси. Титов има вяра, че развиването на бизнеса е лостът за напредък на Русия, което ще усили наличните обществени средства и ще укрепи позицията на рублата.

Борис Титов съществено има вяра, че може да ускори позицията на Русия по въпросите на интернационалната търговия, да се оправи с проблемите на глобите и другите типове мораториуми.

Президентската акция на Борис Титов в Русия продължава, само че неговата нерешителност личи при всеки ход, отбелязва изданието The Spectator.

" Не ме бива в политиката “ – разяснява самият Титов на бизнес закуска в хотел Лейнсборо в Найтсбридж с съветски бизнесмени, които живеят във Англия.
"За да си президент би трябвало да си умен, да бъдеш огромна персона като Тачър, Дън Сяопин или Лий Куан Ю. Русия има потребност от корав и мощен водач, а аз просто не съм този човек. “

Но за какво въобще Титов влиза в акция за президентството, в случай че всичко към този момент е решено?

„ Ако аз не се борех за моята идея, политиките на страната щяха да са доста по-различни “, дава отговор самият Титов.
Скептици и путинофоби незабавно ще отбележат, че Титов е подставено лице . Не може да се съпоставя с Алексей Навални, задържан поради рецензията си към режима на Владимир Путин.

Титов въпреки всичко работи за Путин. Той е на работа като омбудсман на бизнеса и искрено си признава, че най-вероятно ще продължи на тази си служба и след изборите.

Твърди се, че наличието на Титов на изборите за президент има единствената цел да придаде лекомислен либерален образ на Русия. Путин не желае изборите да наподобяват нечестни. Но в случай че кажеш това на Титов, той ти се усмихва и отвръща, че не разбираш Русия.

Борис Титов избира да не приказва за политика. Вълнува се съществено от нашумелите криптовалути , съгласно него те съставляват бъдещето и също по този начин "ще трансформират всичко “.

Най-уверен се усеща в тематиката за вино . Той има винарната Абрау-Дюрсо, която може да се похвали с най-успешното и продавано вино в Русия, както е и ръководител на съветския съюз на винарите.

Позицията му на омбудсман дейно го трансформира в цел за обвинявания в корупция, заради което е заставен да съобщи ръководството на бизнеса си на доверени хора. "В Америка не са принудени да го вършат! Тръмп към момента може да си ръководи бизнеса “, отбелязва Титов.

Страстта на Титов е стопанската система. Манифестът на партията му "Стратегия за Растеж “ е фиктивен от клуба "Столипин “, който носи името на великия модернизатор и министър-председател на Русия от началото на 20 век.

В духа на Столипин, Титов желае съветската стопанска система да поеме пътя към повече частна благосъстоятелност и конкуренция. Той желае да култивира пазарите, междинната класа и дребните бизнесмени. Иска зависимостта на съветската стопанска система от петрол да завърши.
Той има вяра, че концепциите на партията му се радват на поддръжка измежду предприемачи из цяла Русия , само че се въздържа да показа своята прогноза за бъдещите избори.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР