През 1961 г. КГБ стартира Проект Исис (Project ISIS). Това

...
През 1961 г. КГБ стартира Проект Исис (Project ISIS). Това
Коментари Харесай

Проект Исис: КГБ и мумифицираното тяло на древен извънземен `Бог`

През 1961 година Комитет за Държавна сигурност (на СССР) започва Проект Исис (Project ISIS). Това е свръхсекретна стратегия, ориентирана към изследване на извънземни технологии.Именно екипът на този план открива 13 000-годишно извънземно тяло в гробница намираща се в платото Гиза, Египет.В ранните години на Студената война съветските военни чиновници се притесняват, че Съединените щати са спечелили тактическо преимущество посредством противоположен инженеринг на извънземни технологии, евентуално посредством проучване на НЛО като този, който катастрофира покрай Розуел.Решени да имат усъвършенствани технологии, руснаците са употребявали разследващите си служби, с цел да разучат няколко места, където биха могли да бъдат открити извънземни артефакти.

 111111 600x447 - Проект Исис: Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и мумифицираното тяло на античен извънземен `Бог`
Едно от тези места е антична гробница, ситуирана в платото Гиза, Египет. Те базират своето търсене на остаряла легенда за „ гробницата на Бог “.
Историята споделя, че двама бедуини инцидентно се натъкват на антична гробница. Веднага след влизането в нея двамата мъже се разболяват. Преди да се влошат от мистериозната болест, те съумяват да дадат детайлности за местонахождението й.Египетските управляващи вземат решение да „ търгуват “ с тази информация със своите руски съдружници. Те желаят да доближат до Гробницата на Бога-посетител, преди Централно разузнавателно управление на САЩ да разбере за откритието. В резултат на това, съдружниците бързо провеждат експедиция по Проект Исис.Група руски египтолози, учени и боен личен състав са подкрепени от своите египетски сътрудници при проучване на гробницата.Ученият Виктор Иванович, който е имал достъп до класифицирани документи на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), написа:„ Няма подозрение, че дребна група руски учени с военни специалисти са изследвали гробница в Египет през 1961 година Но, в документите в никакъв случай не е разкрито тъкмо какво е открито в саркофага.Само източници от най-голям сан на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) знаят, че сме разкрили останките на извънземно създание, умряло в Египет 10 000 години преди Христа. “Съветско-египетската експедиция оповестява, че са намерили голям брой артефакти. Според отчет на върховен офицер от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), 15 кутии с артефакти са изнесени от Гробницата на Бога-посетител.Йероглифните надписи са копирани и преведени. Сред надписите има знамение, предсказващо завръщането на „ хвъркат извънземен господ “.Четете още: Илон Мъск шокира с коментар: Американците няма по какъв начин да са летели до ЛунатаВ Доклада също написа за съществуването на някаква защитна преграда:„ По време на огледа на стените забелязахме странна отблъскваща мощ, излизаща от стените. Не можахме да намерим никакво научно пояснение. ”

 2222222 600x330 - Проект Исис: Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и мумифицираното тяло на античен извънземен `Бог`
Но, нищо открито в гробницата, не е толкоз озадачаващо, колкото мумифицираното тяло на самия „ Бог Посетител “, сложено в огромен саркофаг. Тялото е по-голямо от това на приблизително статистически египтянин, а тестванията за датиране разкриват, че е на към 13 000 години.Според египетската митология, първата династия е основана от богочовека Озирис, който се е спуснал на Земята с летяща лодка.Дали това е отпратка към НЛО? Проектът Исис в действителност ли е намерил мумифицираното тяло на този „ извънземен господ “?

 333333 600x428 - Проект Исис: Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и мумифицираното тяло на античен извънземен `Бог`
Всичко е мистерия … Но съществуват видео доказателства за откритието. Черно-бяло видео показва детайлности за археологическите разкопки и се твърди, че е получено посредством съветски медиатор с достъп до тайните архиви на Комитет за Държавна сигурност (на СССР).Гледайте видеото.
На фрагментите се вижда по какъв начин руски личен състав влиза в гробницата без защитно облекло и двама бойци подвигат капака от саркофага. Вижда се облак от отровен пушек, който се издига и кара мъжете да се върнат за защитни костюми и противогази.Екипът на Проект Исис включва египтолози от Съветската академия на науките, учени и военни специалисти. Екипът е подсилен от Сами Шараф, непосредствен асистент на президента Гамел Абдел Насър от Египет.Сътрудничеството сред Египет и Съюз на съветските социалистически републики се схваща, когато преглеждаме геополитическата обстановка по това време. Съветите поддържат Египет против Израел, Франция и Англия и взаимно проведеният Проект Исис, сякаш е резултат от споделените ползи в региона на сигурността и защитата.Въпреки, че не е допустимо да се удостовери, че мумифицираното тяло в действителност е принадлежало на „ извънземен господ “, правосъдни анализатори афишират видеото за същинско.И до през днешния ден резултатът от експедицията е неизвестен…
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР