Превозвачите ни готвят протест, ако пакетът „Мобилност” мина днес в

...
Превозвачите ни готвят протест, ако пакетът „Мобилност” мина днес в
Коментари Харесай

Йордан Арабаджиев: Ще протестираме, ако пакет "Мобилност" мине днес

Превозвачите ни готвят митинг, в случай че пакетът „ Мобилност” мина през днешния ден в Екологичен потенциал. Това сподели изпълнителният шеф на Съюз на интернационалните превозвачи Йордан Арабаджиев пред „ Тази сутрин”

Той добави, че към 400 индивида ще са в Страсбург под прозорците на евродепутатите. Резервирали сме един аероплан, а Румъния два, ще дойдат хора и с коли, сподели Арабаджиев.
Андрей Новаков за пакет „ Мобилност ”: Не съумяха да ни нокаутират, в този момент се пробват да ни вземат мача в съблекалнята Когато оставят 100 000 български камиона без работа, ще бъдат паркирани из цяла Европа, сподели евродепутатът
Според него този текст минава доста небрежно в края на този Европарламент, а проектът " Макрон " има 1200 ремонти.

Това значи, че всеки един евродепутат има друго мнение от другия и е внесъл най-малко по две ремонти в пакета.

Снимка: bTV

Евродепутатите през днешния ден одобряват дневния ред на работата си през тази седмица. Според предварителните упования пакетът " Мобилност " ще бъде заложен за гласоподаване в сряда.

България, Румъния, Полша, Унгария, Естония, Испания и Португалия са страните съперници на този текст.
Пакетът „ Макрон ” още веднъж влиза за гласоподаване в Екологичен потенциал България и ред страни са съперници на текста
Според евродепутатът Петър Корумбашев прогнозите и очакванията към този момент нямат смисъл. Той добави, че ще се приказва текстът да отпадне. Но съгласно него, в случай че мине точката през днешния ден, ще мине и в сряда.

Арабаджиев пък означи, че съгласно него пакетът „ Мобилност” ще раздели Европейски Съюз по географски принцип.

А разпоредбите са за всички, съгласно него. Нашите компании оферират положителни услуги, само че по-евтино, добави още той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР