Превърнете дома си в приветливо и уютно място, където семейството

...
Превърнете дома си в приветливо и уютно място, където семейството
Коментари Харесай

Коледна украса за дома

Превърнете дома си в приветливо и уютно място, където фамилията и приятелите ще се събират през празничния интервал. Декорации ще ви оказват помощ освен да отпразнувате Коледа, само че и да я превърнете в доста специфичен миг от годината. И те не са предопределени единствено за хората, които се любуват на зимния сезон и празниците, защото някои от тях могат да се употребяват през цялата година!

Вече имате коледна декорация, само че в случай че желаете да извършите нещо ново тази година, има доста положителни хрумвания! Вземете чаши за вино, свещи, гирлянди и дребни коледни топчета. Поставете ги на масата и запалете няколко свещи. Ще бъде елементарно и на ниска цена! Напълнете основата с бонбони, или просто ги използвайте като коледна декорация на масата си.  

Празните стъклени бутилки, които можете да напълните с разноцветни лампички, които нормално осветяват елхата, са превъзходен метод. Боровите клончета и шишарките също наподобяват доста красиво. Те носят уют и непосредственост с природата и с празника. 

Коледната елха е едно от нещата, без които Коледа е невъзможна. Предлагаме ви да изберете изкуствена елха вместо естествена и да спестите отсичането онлайн дърво. Малки или огромни елхи, изборът е ваш.

– –

Можете да употребявате гирляндата от понсетия за декорация на дърво, врата, прозорец, парапет или лавица. Има и доста други способи, по които можете да употребявате този гирлянд. Можете също по този начин да я окачите на вратата, през която да влизат или излизат гостите, или да я окачите на прозорец, който ще е забележим за всички.

Коледните лампички са неповторима декорация, която ще направи вашата Коледа забележителна. Не е належащо да са скъпи, с цел да наподобяват добре, само че желаете да сте сигурни, че са безвредни за околната среда. Светодиодните лампички са добър избор, тъй като са дълготрайни и по-екологични, тъй че са идеални за вашата елха!

Как да си създадем коледна декорация

Можете да реупотребите капачки от бутилки и да извършите снежен човек. Нарисувайте очите, устата, копчетата и даже малко коса на капачката. И го украсете с шал, копчета за обувки и прежда за коса. Толкова е занимателно, че децата ви ще го харесат!Малката диско топка ще накара дървото ви да заблести и да засияе, ще бъде превъзходен детайл от коледната украса. Ако се чувствате в действителност сръчни, можете да украсите диско топката с гердан от звънчета, които ще звънят, когато я разклатите. Рамките са толкоз цветни и могат да се комбинират по доста разнообразни способи, с цел да се сътвори нова играчка, декорация или детайл за дървото. А със златна панделка ще наподобяват толкоз красиво. Това несъмнено е една от най-хубавите хрумвания, които съм виждала тази година!Нарисувайте с молив формата на снежинка върху лист хартия. Изрежете снежинките и използвайте разнообразни цветни писалки, с цел да създадете шарки върху тях.Изработването на текстилно покритие за облегалките на столовете е напълно елементарен план, с който можете да извършите столовете си цветни за празниците. Текстилните покрития не са скъпи и могат да бъдат направени за няколко часа. Ще ви трябват някои съществени умения за шиене, с цел да ги сглобите, само че това не би трябвало да е мъчно.Можете да употребявате съвсем всичко, което може да се оформи като триъгълник, квадрат, правоъгълник, кръг или овал. Поиграйте си с някои хрумвания и намерете занимателни форми, от които да извършите фигурки за коледна елха. Поставете ги на елхата, откакто мислите, че са подготвени.Направете коледна сграда от книги, извънредно обикновена и доста истинска. Това е идеалният метод да употребявате цветните детски книги, които сте свършили да четете. Започнете, като опразните рафта си с книги и поставите всички книги в ред на пода. Изберете по една книга за всяко стръкче, като най-широката или най-високата книга е на върха, а всяка последваща по-малка книга почива върху нея.Подредете и залепете пластмасови чаши във висока, кръгла форма на снежен човек. Добавете оранжев нос от моркови в предната част, с цел да придадете зимен тип. Децата ще се радват да ги създадат и по-късно да си играят с тях!Направете си презепе. Какво е това ли? Това е сценката на Рождество, когато бебето Иисус се ражда в яслата. Има доста истински способи, тъй че можете да се вдъхновите да подредите фон с тази сценка.

Коледна декорация в детска стая

Бялото и аленото са цветовете на Коледа. Използвайте ги като хрумвания за украса на детската стая за Коледа. Например можете да употребявате тези цветове в композиция със златни гирлянди, сребро или и двете, с цел да доукрасите детските стаи.

Използвайте ги като хрумвания за украса: одеяла и покривки за кревати, масички, пердета с коледен акцент, декорация на шкафове, дрешници, бюра и други Можете да украсите детската стая по този начин, че да се почувствате като Коледа. Възможно е да създадете атмосфера на забавление и празник благодарение на лампички и декорация. 

Уверете се, че когато поставяте лампички, те са на място, където децата не могат да ги доближат и счупят. Най-добрите места за коледни лампички са високо към прозорците. Можете да развълнуваме децата, като украсите коледната елха с техните обичани играчки, декорации и други сувенири от предходни празници. В края на краищата, това е тяхната елха. Уверете се, че сте се сдобили с подобаващите лампички и декорации, с цел да извършите това незабравимо прекарване за всички.

 коледна елха

Проектирането и създаването на зимна страна на чудесата в детската стая е превъзходен метод да подобрите коледните им прекарвания. Освен това ще им даде нещо, което да чакат с неспокойствие, с цел да се разсънват всяка заран в трънещо очакване.

Декорирането с бели снежинки е хубав метод да добавите зимна магия и чувство за тържественост. Деликатното скупчване на тези снежинки основава причудлива сцена, която ще накара дома ви да се почувства възхитително празничен.

Панделката е дребна, блестяща украса, която може да украси всяка врата. Освен това е на ниска цена метод да украсите вратата, без да нарушите бюджета. Блестящите панделки могат да се намерят в съвсем всеки магазин и елементарно се прикрепят за бърз, празничен тип.

Какво можете да извършите, когато няма сняг? Постройте снежен човек с тези лесни указания. Изберете подобаващи кутии, увийте ги в бяла хартия. Поставете нужните детайли, с цел да оформите своя снежен човек – шапка, шал, очи, копчета, нос и уста.

Коледна декорация навън

Украсете външната врата или балкона на дома си със зелени елхови клончета. Можете да си извършите коледен венец или да си купите подготвен, само че начупете няколко елхови клончета, поставете ги в дребна кошничка и я закачете на вратата. Можете да украсите клоните с лампички, памучни топчета, изрязани от хартия снежинки, поръсени с брокат.

Балконът е отлично място за слагане на украса навън. Можете да окачите старите детски кънки, също напълнени с украсени елхови клончета, а в случай че нямате нито кънки, нито кошница, една хубава алена саксия ще свърши чудесна работа. Там може да сложите венец, светещи лампички и надписи с пожелания.

 коледна декорация на балкон

Декорирането на прозорците постоянно е занимателен метод да покажете своята креативност. Това е и отличен метод да украсите дома си за празниците. Има доста неща, които можете да извършите, с цел да наподобяват прозорците ви празнично и привлекателно. Някои от тях са декоративни пердета, коледни гирлянди, коледни венци и чорапи.

Можете да извършите снежен човек от подръчни материали. Онлайн можете да видите не една или две хрумвания по какъв начин да си извършите неестествен снежен човек, само че не от сняг. Като изработвате украшения вкъщи с материали, които имате разполагаем, можете да намалите разноските за артикули. Освен това ще бъдете задоволени от обстоятелството, че всяка декорация е неповторима.

Декорация на коледна елха

Коледните елхи са неразделна част от коледните празници. Въпреки известността им, доста хора не знаят, че първичната традиция е била да се внасят вечнозелени клончета в къщата и да се слагат до огнището. Смятало се е, че те символизират дървото на живота в разгара на зимата. Макар да не е ясно по кое време хората са почнали да украсяват дърветата със светлини или по кое време са почнали да окачват декорации

Украсяването на коледната елха е традиция с корени надалеч обратно. В антични времена хората украсявали домовете си с вечнозелени клончета и имел, с цел да прогонят злите духове. Понсетията, която слагаме на върха на елхата, е знак на Витлеемската звезда, която в деня на раждането на Исус е посочила пътя на трите мъдреци.

Всички желаеме да украсим съвършената коледна елха с красиви топки, орнаменти и лампички, съвършено съчетани в празнична, само че стилна скица. В реалност обаче е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи. Ето за какво в случай че не можете да се справите сами разгледайте онлайн оферти. 

Вариант е да извършите изкуствена елха, тези дръвчета са проектирани да устоят на компликациите на сезона и се оферират в необятна гама от стилове и размери, с цел да добавят всеки интериор. Ще можете да съхранявате изкуственото си дърво на изсъхнало място и да го употребявате още веднъж година след година за още доста празнични тържества. Те също може да се украсяват.

Професионално изглеждащата коледна елха има тип, който свързва всички украси в едно. Решението, взето преди да изберете украсата, задава звук на материалите и ви дава ясна визия по какъв начин да украсите елхата. 

При подготвена украса и подредени лампички, единственото, което би трябвало да извършите, е да прикрепите светлините и да ги включите.  Изборът на акценти в оформянето на декорацията, които подхождат на тематиката, ви оказва помощ да постигнете обединен дизайн. Независимо дали става въпрос за висящи декорации или панделки, изберете детайли, които допълват цялостния тип на вашето дърво. включват разнообразни форми, размери и дизайни.

Добавете придвижване и образна прелест към коледната си елха, като комбинирате три орнамента с разнообразни размери. Окачете едни и същи орнаменти или изберете контрастни за повече драматизъм. Съчетаването на огромна топка с две по-малки топки ще обезпечи по-голям контрастност и ще сътвори по-пълен тип.  

Важно е да имате поради, че размерът на елхата ще дефинира какъв брой орнамента можете да поставите на нея и какви дължини на панделките и другите детайли ще са ви нужни, с цел да постигнете стремежи резултат.

За да завършите външния тип на коледната елха, би трябвало да изберете звезда, която най-добре дава отговор на тематиката и пропорциите на елхата. Да, има доста модели, от които да избирате, само че не всички са подобаващи за всеки случай. Когато вършиме избора си, би трябвало да се преценявате с размера, цвета, формата и материала, тъй като това е завършващият щрих, който придава красивия тип на елхата.

Коледна украса на маса

Декорациите за маса са освен превъзходен метод да се подчертае хубостта на празника, само че и мярка за стила, който имате по време на Това е изключително значимо за тези, които не дават отговор за приготвянето и сервирането на храната. Гостите също ще са усещане.

Свещите са класическа коледна декорация. Най-добрият метод да ги украсите е да употребявате разнообразни размери, форми и цветове. Например, можете да употребявате стълбовидни свещи на друга височина, вотивни или чаени свещи в разнообразни съдове или конусовидни свещи в декоративни поставки.

Най-добрата декорация за масата за хранене е саксия с малко дръвче. Тя ще внесе атмосферата на зимните празници в дома ви. Добре направено изкуствено дърво с цветни украси, дарове и светлини също би могло да работи добре.

 коледна декорация за маса

Коледната вечеря и обяд са едни от най-важните събирания през годината. Това е доста особено събиране със фамилията и околните и изисква специфична класификация на масата. Има доста способи, по които можете да украсите коледната софра. Можете да избирате от стотици разновидности на аранжировки, цветови тематики и принадлежности за хранене. Изберете красиви чинии с коледни претекстове. Поставете подобаваща завивка и салфетки, и действайте съгласно традицията.

Коледна украса от шишарки

В края на краищата не е наложително коледната декорация да е скъпа или комплицирана. Можете да създадете хубав дом за празниците, без да надхвърляте бюджета си. Всичко, от което се нуждаете, е малко креативност и доста обич, с цел да накарате дома си да замязя на зимна страна на чудесата. Добре знае се, че шишарките са една от най-разпространените естествени украшения, употребявани по време на зимните празници. 

Хубавото на това, че живеем в сдържан климат, е, че можем да ги намерим съвсем на всички места, просто би трябвало да се разходим в градината или в гората и да съберем раница с тях. В днешно време има толкоз доста изобретателни хрумвания за украса, с които да се похвалите, шишарките са една от тях. 

Всеки има време или предпочитание да създаде нещо. Можете да развиете личните си артистични умения, като употребявате предмети от бита. Панделките са идеални материали за разработване на цветя, а като се комбинират с шишарки, става още по-красиви.

За да боядисате шишарките, ще ви е нужна златна или сребърна багра със спрей. Боядисаните шишарки и коледни топки, завързани с панделка и сложени във ваза, са красива декорация за масичката за кафе или за шкафа в хола. Можете да употребявате позлатените шишарки и като играчки за коледната елха, като завържете панделки, с цел да ги закачите на елхата.

Боровите шишарки елементарно могат да се трансфорат в дребни коледни елхи, в случай че на тях „ закачите “ дребни цветни връвчета от прежда, плат, памук или мъниста (разбира се, ще би трябвало да ги залепите, с цел да не паднат). Тези композиции са чудесна декорация за празничната ви софра и доста забавен коледен сувенир.

Плетена кошница, напълнена догоре с шишарки, наподобява доста ефектно, а в случай че поставите вътре коледни лампички, тя ще стане в действителност приказна. Всичко, от което се нуждаете, е плетена кошница и шишарки. Можете да добавите и други украшения като гирлянди и панделки.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР