Превърнала се в една от най-успешните културни инициативи, които предлагат

...
Превърнала се в една от най-успешните културни инициативи, които предлагат
Коментари Харесай

`Кино в парка` с Кейт Бланшет, френски еротичен трилър и сарказъм към съвременното общество

Превърнала се в една от най-успешните културни начинания, които оферират многообразие за вечерите на столичани при започване на есента, „ Кино в парка “ за трета поредна година ще даде опция на жителите и посетители на София да гледат кино навън в парка на Военната академия „ Г. С. Раковски “.

Между 4 и 8 септември, всяка вечер от 20:30 часа има опция да бъдат видени в друга конюнктура – измежду дърветата, в приятната атмосфера на парка, няколко от най-успешните и награждавани филми за последната година.

Това са „ Квадратът “ на Рубен Йостлунд, „ Проектът „ Флорида “ на Шон Бейкър, зрителския любимец – провокацията на Франсоа Озон „ Другият ухажор “, и най-новият игрален филм на Вим Вендерс – „ Потапяне “, с присъединяване на страхотните Алисия Викандер и Джеймс Макавой.

Специален акцент в програмата е извънредната прожекция на кино лентата, който потегля в разпространяване на кино в края на месец септември – „ Манифест “ на Юлиан Розефелд, с присъединяване на неповторимата Кейт Бланшет.

Билетите са на цена 8 лв. (при предварителна продажба или при пакет „ Трима на кино “) и 10 лв. на място, 60 минути преди прожекцията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР