Престижното американско издание Billboard посвети статия на българския певец Кристиан

...
Престижното американско издание Billboard посвети статия на българския певец Кристиан
Коментари Харесай

Кристиан Костов влезе в Billboard

Престижното американско издание Billboard посвети публикация на българския артист Кристиан Костов. Повод за обявата стана присъединяване на момчето-чудо в китайското риалити предаване Singer 2019. Текстът може да бъде открит в интернационалната секция на уеб страницата на Billboard.

Под нежния глас на българско-руската суперзвезда Кристиан Костов се крие огромно сърце и даже още по-голяма упоритост

пишат от изданието, анонсирайки изявлението на изпълнителя на Beautiful Mess за китайското им радио. Статията прави музикална ретроспекция на живота на „ дребния К “, какъвто псевдоним си печели Крис в азиатската страна, като отбелязва, че за първи път той стартира да свири на пиано едвам 3-годишна възраст.

Съществена част от текста, Billboard отделя и на представянето на Костов на Евровизия през 2017 година, като се акцентира, че отличникът от X Factor чувствал голям напън да усъвършенства върха на Поли Генова от миналата година – цел, която в последна сметка съумява да реализира.

Припомняме, че Кристиан отпадна от Singer 2019, само че напълно скоро ще получи късмет за завръщане на финала. Пред Billboard той признава, че не обича надпреварите, а към риалити шоуто го е тласнала любовта към азиатските му корени, защото майка му е от Казахстан. Певецът бързо съумя да си построи фенбаза и в Китай, като с последното си излъчено осъществяване в шоуто генерира 11 милиона стриймвания в най-голямата музикална платформа в страната QQMusic и то - единствено за ден.

Източник: Monitor

Снимка: Billboard Radio China/ Universal Music China
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР