Престъпници изнудват футболиста за пари, предполагат аржентинските медииНеизвестни стреляха по

...
Престъпници изнудват футболиста за пари, предполагат аржентинските медииНеизвестни стреляха по
Коментари Харесай

Стреляха по магазин на Лионел Меси

Престъпници изнудват футболиста за пари, допускат аржентинските медии

Неизвестни стреляха по аржентински супермаркет, благосъстоятелност на брачната половинка на Лионел Меси - Антонела. Те оставиха и злокобно обръщение към суперзвездата на международния футбол, съобщи

Нападателите се доближили с мотор и разкрили огън от мотор по затворения по това време магазин в Росарио. Те записали с десетки патрони металните щори над входната витрина.

Полицията разкрила и известие, написано на ръка върху плик с дървени въглища. " Месиу, чакаме те. Явкин е наркотрафикант, той няма да те отбрани. "

Очевидно става дума за Пабло Явкин - актуалният кмет на Росарио. Според локалните медии нарушителите евентуално изнудват за пари седемкратния притежател на Златната топка.

Въпросният супермаркет Supermercado Unico принадлежи на фамилията на Антонела и се допуска, че се ръководи от неин братовчед.

Меси има голямо имение в покрайнините на родния си град, наречено Крепостта. то разполага с кино зала, фитнес и под земята гараж за 15 автомобила. Сватбата му с обичаната се състоя в локален хотел през юни 2017 г.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР