Престъпници и наркомани са завладели Съединените щати поради имиграционната политика

...
Престъпници и наркомани са завладели Съединените щати поради имиграционната политика
Коментари Харесай

Тръмп: Престъпници и наркомани са завладели САЩ поради имиграционната политика на Байдън

Престъпници и наркомани са завладели Съединените щати заради имиграционната политика на администрацията на президента Джо Байдън. Това мнение изрази някогашният американски водач Доналд Тръмп.

„ Страната ни е залята от нарушители, убийци и наркомани. Всички те минават през ужасната отворена граница на Джо Байдън. Никога не е имало граница като тази на никое място по света. Това е злополука “, сподели Тръмп във видео известие, оповестено на 28 февруари на неговата страница.

Той даде обещание да организира най-голямата интервенция по депортиране в американската история, с цел да изведе " незаконни и убийци ", които бяха вкарани в Съединените щати заради неприятно охранявана граница.

По-рано Тръмп даде обещание неотложно да затвори границата на страната, в случай че завоюва президентските избори през ноември.

Президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат на 5 ноември. На 25 април 2023 година демократът Байдън разгласи, че ще се кандидатира за преизбиране на най-високата държавна служба. Тръмп разгласи влизането си в предизборната акция през ноември 2022 година Тръмп води Байдън по известност с към два % в национални социологически изследвания, съгласно The Hill.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР