Престъпни прояви на агресия и политически крясъци за унищожение. Това

...
Престъпни прояви на агресия и политически крясъци за унищожение. Това
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич” на 28 юни ще видите... frognews.bg

Престъпни прояви на експанзия и политически викове за заличаване. Това не е срамно минало, нито уродлива визия за бъдеще, а българското настояще в униформа на щурмовак. На фона на растящата враждебност на индивида с прякор на “Копейка ”, повдигаме въпроса за търпението и законността. 

Този път питаме депутата в 49-то Народно заседание Стела Николова. Да слушат също от Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата.

Тайните отчети на Сметната палата и явните връзки на субектите там.

Гостува досегашният ръководител на одитната институция Цветан Цветков, който хартиената коалиция отстреля на спринт в предходния парламент и който съдът възвърне. Къде зеят язвите в контрола на държавната пара на фона на разкритите отчети, в които прокуратурата проблем не видя.

Дори не сме преполовили 2023 -та, годината, в която Гешев падна, Цацаров се притаи, а Пеевски стремително се издигна, в Конституционен смисъл. След настъпилото прегрупиране, ще дочакаме ли същинското следствие за присвоените милиарди от КТБ. 10 години след събарянето на банката, приказва някогашният мажоритарен притежател Цветан Василев, индивидът, с който прокуратурата реши, че завършва въпроса.

Спринтьорът в спорта, който се е захванал с дългия маратон на политиката. В студиото на “Честно казано ” влиза Ивайло Караньотов от консервативното обединяване на десницата. Предприемач, нагазил в омърсената българска политика, поради разочарованието от новите, поради греховете на старите или поради ментетата измежду родолюбците. Къде е вдъхновението за дейна политика през днешния ден. 

Кой пренареди кубчето на Рубик във Висш съдебен съвет и кои са знаменосците на провъзгласената смяна. Един от опитните бунтари на Бургас разнищва добре известни обстоятелства за престижа на новите реформисти в правосъдната власт. В студиото влиза някогашният общински консултант Георги Дражев. 

В “Честно казано с Люба Кулезич ”, в сряда от 20.00 часа.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР