Пресни зеленчуци има по всяко време на годината. А какво

...
Пресни зеленчуци има по всяко време на годината. А какво
Коментари Харесай

Не пренебрегвайте салатите от менюто си

Пресни зеленчуци има когато и да е на годината. А какво по-добро от купа свежи салати, краставици и доматки в една вкусна домашна салата.

Салатите са извънредно здравословна храна. Те са едни от най-популярните ястия, било то в заведения за хранене или в домашни условия.

Салатите са извънредно разнородни, а рецептите за приготвянето им са лесни. Те могат да включват и другите типове месо или морски блага.

Салатите са нискокалорични, известността им е огромна и продължава да пораства, защото затлъстяването е един главните проблеми на човечеството. Но загубата на тегло не е единствената причина, заради която би трябвало да включвате салатите към менюто си.

Салати са просто вкусни. В една салата могат да се смесват спанак, марули, зеле, ядки (бадеми, кедрови ядки, орехи и т.н.), зърнени храни (варена царевица, фасул, грах и т.н.), варени леща, билки (босилек, риган, мента и т.н.), сварени яйца или пиле, дресинг от мед, лимонен сок, балсамов оцет.

 Салата

Тези, които си падат по нетрадиционните салати, могат да прибавят стафиди, кайсии, сливи, смокини и така нататък Има толкоз доста онлайн предписания, които ще ви оказват помощ да извършите салатата по собствен усет.

Салатите са доста засищащи. След като добавите съставки от рода на картофи, макаронени произведения, фасул, царевица или яйце, хранителната им стойност скача.

Салатите доставят витамини и минерали, а в недопечен тип понижават риска от рак. Салати са идеални за хора, които не обичат да ядат тежък обяд или вечеря.

Салати са необикновено лесни за подготвяне. Дори и един дилетант готвач може да си подготви самичък салата в границите на минути. Домакините, които ненавиждат да обикалят към печката, за по-лесно могат да сърфират в Мрежата за страхотните предписания за салати.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР