Пресли Гербер, синът на модела Синди Крауфорд, сътвори най-милия жест

...
Пресли Гербер, синът на модела Синди Крауфорд, сътвори най-милия жест
Коментари Харесай

Странната татуировка на сина на Синди Крауфорд

Пресли Гербер, синът на модела Синди Крауфорд, сътвори най-милия жест в символ на респект към безконечната си обич към Кая Гербер. Пресли, който също се изявява като модел. си направи татуировка, която е в чест на по-малката му сестра.

Русокосият красавец омастили вечно кожата си с името на прелестната Кая.

Той сподели за първи път рисунката в обществената мрежа Instagarm. Тя се състои от гальовен надпис с името на сестра му, а изпод, с римски цифри е изпизана цифрата 23.

 г

Манекенът не изяснява какво символизират числата две и три, само че в пространството се вихрят догатки, че това са датите на раждане на двамата – Пресли – на 2 юли и Кая – на 3 септември.

 г

За фамилията на Синди и Рандж Гербер, брачният партньор ѝ, от дълго време се знае, че е извънредно сплотено. Всеки член на семейството Гербер поддържа мощно своите близки и се радва за триумфите им. Именно по тази причина не е изненада, че Пресли се е решил на сходна стъпка.

 г

Самата Кая също е неверотно щастлива, защото написа в обществените мрежи: „ Най-добрият брат в света! “.

 г

А вие какво мислите за татуировката на Пресли? Нормално или необичайно ви се коства това деяние?

 г

А във видеото тук можете да видите 5 странни татуса на звезди:



Вижте още:
Синди Крауфорд : една жена на 52, която няма от какво да се срами 26 години по-късно - Синди Крауфорд пресъздава своята най-култова реклама Здравословните правила на Синди Крауфорд , която е на 51, само че наподобява на 31
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР