Преследването започнало около 16:00 часа днес, след като в бургаската

...
Преследването започнало около 16:00 часа днес, след като в бургаската
Коментари Харесай

Екшън в Бургас! След гонка с полицията шофьор вряза джипа си в следствения арест

Преследването почнало към 16:00 часа през днешния ден, откакто в бургаската полиция е получен сигнал за нападателен мъж в пункт за механически прегледи в кв. " Победа ". Пристигайки на място, униформените забелязали двама мъже, които се качили във високопроходим автомобил със софийска регистрация и потеглили с висока скорост. 

Опитвайки се да избяга от органите на реда, водачът е блъснал три паркирани леки коли. След малко гонене из улиците на квартала, лидерът врязал " Мерцедес " -а в портала на следствения арест при бургаския затвор и се озовал в двора му, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Цветелина Рандева.

Мъжете не са имали опция да извърнат автомобила и са арестувани в двора на пандиза. Те са на 27 и 31 години, като зад кормилото на колата е бил по-възрастният. И двамата са от Ямбол. По данни на Министерство на вътрешните работи, единият от арестуваните е бил във очевидно несъответстващо положение.

Установено е, че 31-годишният мъж не е имал годно удостоверение за ръководство на МПС. От полицията прецизираха, че той опитал да избяга, насочвайки се към ул. " Вая ", само че объркал пресечките и челно минал през двете железни порти на следствения арест ". От автомобила в хода на преследването е била изхвърлена суха тревна маса. 

" След случая развалените порти навреме са затворени, като не е позволено излизане на арестувани лица ", уточняват от ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас. 

Снимка: ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР