Преследвах грешните мъже през целия си живот.Познаваш този вид мъже.Онези,

...
Преследвах грешните мъже през целия си живот.Познаваш този вид мъже.Онези,
Коментари Харесай

До всички дами, преследващи грешните мъже през целия си живот

Преследвах неверните мъже през целия си живот.

Познаваш този тип мъже.

Онези, които се влюбват в моята фикция и бягат далеко в мига, в който действителността надделее. Онези с приятелки. Съпруги. Онези, които не ме желаеха в действителност, за повече от няколко месеца развлечение. Онези, които спят с разнообразни неща и изместват взор, с цел да скрият света, цялостен с неистини, на който можех да видя единствено повърхността, в случай че пробвах. Онези, които се държаха задоволително зле с мен, с цел да ме задържат. Онези, които обичат зависимостта си повече, в сравнение с биха могли да обичат жена като мен.

Мисля, че всички ние сме отговорни за това, че най-малко един път в живота си сме преследвали неверния мъж.

Преследвах неверните мъже към градове, в които в никакъв случай не бих да желала да пребивавам. На почивки, за които не бих и могла да си бленувам – дестинации като знойните тропици на моето неизбежно неодобрение. Преследвах ги към сърцето на моето циклично себенараняване, предрешено като безусловна обич към мъжете, които в никакъв случай няма да заслужават мен и всичко, което бих могла да им предложа.

Не тъй като са чудовища.

Вината не е в тях.

Преследвах неверните мъже, с цел да избягам от себе си и страховитата мощност на всичко, което бях родена да бъда.

И в случай че би трябвало да бъда почтена – въобразявам си, че не съм сама.

Тази година, годината, в която навърших 30, съумях да приключа нездравословна дълга връзка, изпълнена с непрекъснати събирания и раздели и в която аз бях „ другата жена “ за повече от седем години. Между неспазените обещания и пристрастяващите пристъпи на вяра и безизходност, съумях да взема живота си в ръце. Придобих някаква вероятност, поех цялостната отговорност за моята действителност и с помощта на нещо по-голямо от мен, открих задоволително сили вътре в себе си, с цел да си потегли.

Спрях да преследвам мъже. Вместо това написах манифест в чест на всичко, което желая в един мъж, обещавайки си, че в никакъв случай няма още веднъж да се примиря с нещо по-малко от това, което заслужавам. Този манифест е гражданска война на любовта към себе си, със своята власт и последици. Сега се концентрирам върху това да се трансформира в индивида, който желая да обичам, вместо да диря някой, който да запълни празнините в мен.

Добре пристигнали в проучването на силата, цялостна смяна в целия ни метод към мъжете. Когато отчаянието се трансформира в предпочитание, ние ставаме свободни да изразим всичко, което желаеме, всичко, което сме и всичко, което се осмеляваме да бъдем.

Да, желая мъж. От най-дълбоките кътчета на сърцето си, желая мъж.

Но не се нуждая от мъж.

Нека изясня всичко. Тази разлика сред предпочитание и потребност е мощ. Сега знам. И вместо да търсим и преследваме, може да изразходим силата си в това да бъдем, да станем, да създадем, да желаем, да изразим.

И от дълбините на това, което желаем, започваме странствуване към това да изживеем и обичаме всичко, което е предопределено за нас. И да си тръгнем от всичко, което ни кара да се усещаме свободни.

Искам мъж.

Искам мъж със сърце – толкоз огромно, колкото големите талази, поради които се буди рано заран, с цел да сърфира и за които мечтае в сънищата си всяка нощ.

Искам мъж, който не играе на дребно, който се оправя с изкушението да употребява зависимостта като метод да саботира себе си, който разпознава своята вродена мощност като Дух, който живее в него и който почита всичко, което е роден да раздава.

Искам мъж с революционен воински дух, който знае, че най-голямата опозиция е да пишеш истории, с които да направиш несправедливите системи незначителни, който живее живота си, изграждайки ярко бъдеще, от което човечеството и Майката Природа, ще се гордеят.

Искам мъж, който да ме гледа, като че ли съм магия, който прониква в мен като че ли съм богиня, въплътена в едно със свещената женственост. Мъж, който не се опасява от треперещата власт на моя безконечен оргазъм, който се гордее с моя цялостен и несдържан възторг и го приема като негова божествена привилегия към витална сила, която единствено нашите души и тела са способни да основат дружно, невъзможното великолепие, което никой от нас няма да схваща изцяло.

Искам мъж, който се гмурка с главата напред в личната си мрачевина, излизайки като победител в светлината, с която е предопределен да освети света, споделяйки своите специфични способности като неповторими дарения, съответстващи на задачите и на човешката пристрастеност, за всеобща изгода тук на Земята.

Искам мъж, който знае, че любов от дъното на душата е всичко, от което се нуждая в един мъж и че това изисква премахването на всички бариери пред това да обича себе си даже с минусите си. Защото всичко по-малко би направило неприятна услуга и на двама ни.

Искам мъж, който не се усеща заплашен от това аз да бъда най-страхотната версия на себе си, който може да ме издържи, когато съм непростимо неприятна, който вижда в мен всичко, което съм, който ме обича – добра и неприятна – с търпението и екзалтацията на лунен лъч, звездна душа, която е тук на Земята, с цел да се показва за човек.

Искам мъж, който се влюбва във фантазията ми, само че остава с мен поради действителността ми.

Искам мъж, който ме желае, само че не тъй като се нуждае от мен, не тъй като го е боязън да ме изгуби, само че тъй като се буди, чувствайки се цялостен и избира мен, все пак. Всеки Един Ден.

Искам мъж, който може да бъде всичко, което желая и всичко, което в действителност е, по едно и също време и с мен.

И когато той ме открие, давам обещание да бъда всичко, от което се нуждае и всичко, което съм, по едно и също време, за него.

Дотогава ще бъда тук, толкоз дива и свободна, колкото ми е допустимо, тъй като нищо по-малко от тъкмо това, което желая, може да бъде по-добро от това да бъда сама и да бъда себе си.

от Силвия Дупчанова

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР