Преслава и Павел са една от най-сладките светски двойки в

...
Преслава и Павел са една от най-сладките светски двойки в
Коментари Харесай

Преслава и Павел се закачат сладко в колата, певицата с голяма изненада за феновете

Преслава и Павел са една от най-сладките всемирски двойки в България. По-рано Преслава направи живо включване в Инстаграм, до момента в който двамата пътуваха в колата

Певицата разкри, че е подготвена с нова ария, само че и видео, с които се надява да изненада прелестно всички свои фенове.

Докато обаче разказваше за новата ария и клип, двамата с Павел се закачаха. 

Преслава показа, че премиерата ще бъде в персоналния канал на певицата, който носи нейното име. В този миг обаче Павел се намесва, с цел да подсети на певицата да каже по какъв начин се споделя името на въпросния канал, а певицата закачливо му отвръща:

„ Ами „ Преслава “... кой, обич? Ето, ще го набия по-късно. Ядосва ме доста. Не, ние ще се сбием, аз би трябвало да спра живото включване, с цел да го набия и да продължа. Няма да ме ядосваш по този начин! Да не те обърна ти да се включиш онлайн “, шеговито подмята Пресилава. Но не си мислете, че спорят, това си е чиста доза обич.

Виж още:

Изпълнителката на „ Лъжа е “ несъмнено зарадва най-нетърпеливите си фенове с значимата информация за своята нова ария.Тя съобщи, че е време да пусне нов клип. 

Преди шегите сред двамата, изпълнителката сподели:

“Получих позволение да го направя персонално аз. Затова е хубаво да се абонирате за моя канал и да натиснете камбанката, с цел да активирате известията и да получите информация незабавно, когато пусна клипа. Песента ще бъде качена тези дни. Аз същото съм нетърпелива и желая скоро да чета мнения, уповавам се да са хубави. Песента е бърза, няма да е дует, само че няма да ви издавам по какъв начин се споделя. Изненада ще бъде и по кое време тъкмо ще тръгне “, споделя Преслава.

Виж още:

Последователи на звездата в обществената мрежа незабавно я затрупаха с лайкове и споделиха своето неспокойствие да видят новия й видеоклип. 

Скоро разбрахме, че фамилията на певицата се е нараснало. 

Фолк звездата разкри пред феновете си, че си е взела кученца – мъжко и женско, от разплодник в конна база покрай Пловдив. Животинчетата са порода средноазиатска овчарка, още известни като алабай. Това е антична порода кучета, която се употребява и за защита. 

Известно е, че тези четириноги са правилни пазачи и другари на стопаните си.  

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР