Пресаташето на президента Росен Плевнелиев Мария Иванова е новият директор

...
Пресаташето на президента Росен Плевнелиев Мария Иванова е новият директор
Коментари Харесай

Пресаташето на Плевнелиев Мария Иванова поема ПР-а на здравното министерство


Пресаташето на президента Росен Плевнелиев Мария Иванова е новият шеф на пресцентъра на здравното министерство, написа Скенер.нюз. Заповедта за назначението на някогашния началник на прессекретариата на президентството е от през вчерашния ден, само че промяната е готвена от близо месец.

Вчера вечерта досегашният ПР на проф. Николай Петров Любомир Методиев разгласи новината за напускането си в персоналния си профил във фейсбук. „ Колеги и другари, от през днешния ден към този момент публично не съм част от Министерство на здравеопазването, от на следващия ден на нова работа. Искрено благодаря на всеки един от пресцентъра на Министерство на здравеопазването, огромна работа сте “, написа Методиев, който оглавяваше пресцентъра на ВМА, само че последва шефа си в здравното ведомство. Засега не е ясно какво е наложило рокадата, а досегашната дясна ръка на Петров напуща ресора. Припомняме, преди да поеме пресцентъра на ВМА, той работеше като ПР в Движение за права и свободи.

За Мария Иванова е работила като публицист в Българска национална телевизия, а още от първите дни на Росен Плевнелиев в политиката е негов ПР – и в министерството на районното развиване, и в президентството. Тя се прочу гафа на Плевнелиев на една от новогодишните му речи с кадър на Скалистите планини в Колорадо.

През лятото на предходната година Иванова мина под венчилото, а в края – стана и майка за първи път. Припомняме, здравният министър проф. Николай Петров беше персонален избор на Росен Плевнелиев, когато през 2013 година на президента му се наложи за първи път да образува служебно държавно управление.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР