Пресаташето на Лудогорец Владислав Трифонов се представи много успешно в

...
Пресаташето на Лудогорец Владислав Трифонов се представи много успешно в
Коментари Харесай

Пресаташето на Лудогорец се появи в Стани богат и им обра парите!

Пресаташето на Лудогорец Владислав Трифонов се показа доста сполучливо в " Стани богат " и съумя да завоюва 10 000 лв.. Бившият състезателен публицист впечатли водещия Михаил Билалов и феновете с познанията в разнообразни области, които го водиха много напред в известната игра. 

Трифонов, който е десеткратен първенец с Лудогорец, стигна до въпрос за 20 хиляди лв.: " Наследницата на коя фамилия строи имение в продължение на 38 години за в него да живеят духове? ". Главният човек в пресслужбата на клуба от Разград реши да се откаже, а правилният отговор беше Уинчестър.  

По-рано в играта Трифонов се довери на Мартин Иванов за жокер " Oбади се на другар ". Популярният с сполучливите си участия в доста игри Марто, който стана шампион в БЛИЦ ГЕЙМ 2018, му даде правилен отговор на въпрос за 5000 лв. - " На кого се счита, че е кръстено гигантското дърво секвоя? " (Индиански вожд).

Футболистите на Лудогорец също с интерес наблюдаваха играта на Владислав Трифонов, написа " Блиц ". Участието му в " Стани богат " беше излъчено нощес, до момента в който първенците на България са във Финландия, където довечера имат мач от Лига Европа. От 19:45 часа " орлите " се изправят против локалния ХИК Хелзинки.

Звездата Кирил Десподов бе един от първите, поздравили Трифонов за сполучливото показване в " Стани богат ". Националът разгласява фрагменти в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР