Препоръките за секса са едни от най-популярните и много често

...
Препоръките за секса са едни от най-популярните и много често
Коментари Харесай

Ето три умения, с които да правите хубав секс

Препоръките за секса са едни от най-популярните и доста постоянно ни се коства, че спазвайки всевъзможни правила, си подсигуряваме секс оскара за виртуозност и освободеност, даже до перверзия. Сега пък се оказва, че е по-важно качеството и непосредствеността.

Първо умеене – Качеството идва с опита
Изучавайте не просто еротични подсказки в обществените мрежи, а повишавайте половата си подготвеност. Тук обаче има значима измама – не го правете с многочислени сътрудници, а единствено с един. Нали разбирате, че всеки има друга визия за идеалния секс. Колкото повече сътрудници, толкоз по-лошо качество на секса.

Второ умеене – Слушайте колегата си
Ако не се разбирате, сексът просто няма да го има. Базовите анатомични познания не правят работа, в случай че не знаете и не се интересувате какво и по какъв начин желае сътрудникът ви. Така обменяте опит. Не се доверявайте на инстинктите си или на знаците – питайте и слушайте. Бъдете съответни, само че и рационални, когато разкривате информация. Градете доверие, а не създавайте ново течение в сексологията. Вече няма място.

Трето умеене – Изследвайте се един различен със Sensate Focus
Ако двете правила не ви се костват „ секси “, третото към този момент ще ви хареса. Опитайте техниката Sensate Focus. Тя е създадена от откривателите на човешката половост – Уилям Мастърс и Вирджиния Джонсън. Идеята е да докосвате колегата си за лично наслаждение. Процесът стартира с целуване или допиране на която и да е част от тялото, като се изключи гърдите или гениталиите (напомняме ви, че смисълът е вие, а не сътрудникът да получава удоволствие). Експериментът продължава от четири до шест седмици на четири стадия, в които на собствен ред и вие сте целувани и докосвани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР