Препоръчваме на служебния министър на правосъдието да прочете кой има

...
Препоръчваме на служебния министър на правосъдието да прочете кой има
Коментари Харесай

Прокуратурата с критика към правосъдния министър - не познавал Закона за съдебната власт

Препоръчваме на служебния министър на правораздаването да прочете кой има пълномощия да внася предложение за дисциплинарно наказване на член на Висшия правосъден съвет. А точно това са петима от членовете на кадровия орган или трима от членовете на съответната гилдия. С тази рекомендация от пресслужбата на прокуратурата се обръщат към министъра на правораздаването Иван Демерджиев, който по-рано през днешния ден предложи да се образува дисциплинарно произвеждане против основния прокурор Иван Гешев и заместника му Пламена Цветанова.

Пожелаваме сполучливо кариерно израстване на служебния министър, който подхваща следващата политическа офанзива против независимостта на прокуратурата ", се споделя още в известието на прокуратурата.

Ето и цялата позиция:

" Препоръчваме на служебния министър на правораздаването да прочете деликатно член 312, алинея 2 от Закона за правосъдната власт - кой има пълномощия да внася предложение за дисциплинарно наказване на член на Висшия правосъден съвет. А точно това са петима от членовете на кадровия орган или трима от членовете на съответната гилдия. Пожелаваме сполучливо кариерно израстване на служебния министър, който подхваща следващата политическа офанзива против независимостта на прокуратурата. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР