Препирни със съюзниците, договорки с врага и ласкателства към избирателите:

...
Препирни със съюзниците, договорки с врага и ласкателства към избирателите:
Коментари Харесай

Препирни със съюзници, договорки с врага - дипломацията на Тръмп през 2019 г.

Препирни със съдружниците, сделки с врага и ласкателства към гласоподавателите: Доналд Тръмп наложи на света своята напълно персонална идея за интернационалните връзки, която още веднъж ще се прояви, до момента в който той търси триумф с наближаването на президентските избори следващата година.

Сирийската рецесия е учебникарски образец.

На 27 октомври американският президент разгласи това, което евентуално ще остане като най-сериозната му победа на интернационалната сцена: ликвидирането на водача на терористичната организация " Ислямска страна " Абу Бакр ал Багдади при американска интервенция в Сирия.
По времето на Тръмп " Ислямска страна " загуби териториите си в Ирак и Сирия. Това е много сериозен резултат ", споделя Найл Гардинър, специалист от консервативната фондация " Херитидж ", изричайки рефрен, който Тръмп сигурно ще повтори по време на предизборната си акция.

Смъртта на най-издирвания човек на планетата обаче пристигна в края на поредност от безредни дейности.

Доналд Тръмп съумя да породи неодобрение у най-близките си съдружници, както в Европа, по този начин и в американския Конгрес, като в това време показва съгласие с турския президент Реджеп Тайип Ердоган, с който много демократични страни от ден на ден понижават контактите си. Причина за това стана зелената светлина, която бе дадена на Анкара за атака в Североизточна Сирия против кюрдските сили, съдружници на Запада в битката против джихадистите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР