Препарати за борба срещу вредители смята да закупи общинското предприятие

...
Препарати за борба срещу вредители смята да закупи общинското предприятие
Коментари Харесай

Община Варна дава 48 хил.лв. за препарати срещу вредители

Препарати за битка против вредители счита да закупи общинското дружество " Дезинфекция, дезинсекция и дератизация " във Варна. Това излиза наяве от оповестена социална поръчка, научи Moreto.net.

Покупката включва 17 инсектицида против комари, мухи, папатаци, хлебарки, бълхи, люспеници, стоножки, скорпиони, ухолазки, оси, бълхи, дървеници, кърлежи, растителни вредители, листни въшки, ларви на листогризещи инсекти и др.; капан с лепило за хлебарки; хербицид против едногодишни и многогодишни плевели; стръв за голи и градски охлюви; родентициди за надзор на плъхове и мишки; репеленти срещу змии, както и дезинфектант за работа в болнични, детски и публични заведения.

Препаратите би трябвало да дават отговор на условия от Закона за отбрана от нездравословното влияние на химичните субстанции и смеси.

Предвидените средства за покупката са до 40 000 лева без Данък добавена стойност (48 хил.лв. с ДДС) от бюджета на общинското дружество за 2019/2020 година Срокът на контракта с изпълнителя е 12 месеца от датата на влизане в действие, само че не по-рано от 20.11.2019 година, или до привършване на финансовия запас. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР