Препълненият летен театър Кайлъка в Плевен прие с овации концерта

...
Препълненият летен театър Кайлъка в Плевен прие с овации концерта
Коментари Харесай

Плевенчани препълниха летния театър „Кайлъка” на концерта на любимата Лили Иванова

Препълненият летен спектакъл „ Кайлъка ” в Плевен одобри с аплодисменти концерта на Лили Иванова . Примата на българската поп музика впечатли хилядното голям брой с прелестната си форма. В края на шоуто, плевенчани, станали на крайници, я извикаха няколко пъти на бис с възгласи „ Браво! ”, „ Още, още! ”, „ Лили, Лили! ”.

Тя избра да сложи финалните акомпанименти в Плевен с песента „ Предупреждение ” на Тончо Русев и Дамян Дамянов. Почитателите й – хора от всички възрасти, измежду които доста младежи, знаеха наизуст текста, както на тази ария, по този начин и на останалите шлагери. Много се хареса новият аранжимент на песента „ Ветрове ”, която също събра възторзи.

Лили Иванова откри топъл контакт със своята аудитория още с излизането си на сцената и с първите песни, които показа от най-новия си албум. Тя видя измежду феновете си на първия ред певицата Люси Дяковска - изпрати й въздушна целувка и я поздрави особено.

Феноменално се показаха и музикантите от „ Li Orchestra “. Всички аранжименти на песните, които прозвучаха доста съвременно, бяха дело на Ангел Дюлгеров. Ярки прочувствени акценти в програмата сложиха изпълнените сола от него, както и от Орлин Цветанов на цигулката, от Огнян Енев -  на пиано, на тромпет и саксофон. Невероятната звукова картина допълниха Веселин Веселинов-Еко на контрабас и бас китара, Росен Ватев – на ударните и перкусии и трио LaTiDa.

Концертът в Плевен продължи повече от час и половина като Лили Иванова след всяка ария излизаше напред и приемаше бурните овации с вдигнати ръце. Почитателите й дълго ще помнят след довечера осъществяванията в новите аранжименти на златни шлагери - ”Искам те ”, " За тебе бях, ”„ Щурче “, „ Детелини “, „ Панаири “ и останалите.

А таксиметрови водачи след концерта споделиха, че не помнят сходно огромно запушване с коли в парка " Кайлъка ", като това след концерта на примата.

Националното турне на Лили Иванова стартира от родния ѝ град Кубрат на 14 април и ще продължи до края на годината, като кулминационната точка ще бъде в София на 4 декември.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР