Пренареждането започна преди около десетина дни, като от няколко дни

...
Пренареждането започна преди около десетина дни, като от няколко дни
Коментари Харесай

Инж. Ангел Джоргов: Контролът по пренареждане на жълтите павета е непрестанен

Пренареждането стартира преди към десетина дни, като от няколко дни към този момент се поставят и самите павета. Беше изпитана още веднъж пътната основа – за четвърти път от началото на ремонта. Както и предполагахме, самата основа изпод, под паветата, е с нужните якостни характерности, тъй че след измененията в технологията, част от които бяха утвърдени и съгласувани от НИНКН, стартира същинското пренареждане.


Това съобщи заместник-кметът по строителството инж. Ангел Джоргов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Инж. Джоргов ревизира работата по пренареждането на жълтите павета на столичния бул. „ Цар Освободител “ в правата сред бул. „ Васил Левски “ и ул. „ 15 ноември “, като акцентира, че непрекъснато има чиновници на Столична община на място, както и на „ Строителен контрол “, тъй че и строителят, и самите служащи да виждат, че контролът е непрекъснат. „ Разбира се, молим към самия реализатор с нужния размер и брой механически ръководители, бригадири, също да упражнява надзор. Това, което мога да обещая, е, че ние ще сме непрекъснато тук, на обекта “, сподели зам.-кметът по строителството.


Инж. Джоргов означи, че няма да се бърза, макар че ще се опитат за първия образователен ден, когато трафикът се усилва, всичко да бъде готово, само че увери, че преди всичко е спазването на одобрената технология – сортирани павета, дребни фуги и спомагателни профили, които се употребяват. „ За страдание, искахме да използваме една спомагателна емулсия, която използвахме на опитния ни сектор, само че не се позволи, защото тя много се отклонява от достоверната технология, само че се надяваме, че останалите параметри, които като бъдат спазени, паветата ще бъдат подредени като хората “, сподели още той.

Зам.-кметът по строителството е изясни, че в тези жеги сме са инструктирали да се работи заран и вечер, тъй като в последна сметка най-важното преди всичко са животът и здравето на самите служащи. „ Но има задоволителен брой хора, които редят – майстори, и хората, които сортират паветата. Както казахме, квалифицираната основа е с нужните характерности “, заключи инж. Джоргов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР