Премиерите с червен килим са поанта за всеки нов холивудски

...
Премиерите с червен килим са поанта за всеки нов холивудски
Коментари Харесай

Холивуд се готви да разпъне червения килим

Премиерите с червен килим са поанта за всеки нов холивудски блокбастър. ВИП антуражите, почитателите, които са един до друг и фотографите на шоубизнеса обаче са призрачен сън за всеки, който желае да съблюдава обществената изолираност поради пандемията, оповестява Франс прес.

Властите на щата Калифорния облекчиха някои ограничавания и маркетинговите спецове на някои продукции като " Тенет ", чиято премиера е планувана за юли, обмислят всевъзможни способи по какъв начин още веднъж да обтегнат аления килим.

" Допреди пандемията въпросът беше по какъв начин да се притегли внимание и да се съберат доста хора на едно място, с цел да споделят събитието ", споделя Елизабет Трамонтоци, специалист по образуване на събития в компанията 15|40 Productions. Занапред ще е изцяло друго ", счита тя.Компанията, която провежда в Ню Йорк финала на поредицата " Игра на тронове " и стартира филмите на " Дисни " с екстравагантни министър председатели на бул. " Холивуд ", употребява времето на ограничаващите ограничения, с цел да генерира нови хрумвания. Сред тях са загради от плексиглас сред публицистите и звездите, зони за изявленията посредством видеовръзка, браншове, в които авансово подбрани почитатели ще се появяват на LED екрани, с цел да поддържат връзка със звездите.

Антуражите на звездите ще влизат в киносалоните по особено отредени за тях обходни алеи и единствено звездите ще минават по аления килим. В киносалоните ще бъдат взети ограничения за обезпечаване на обществена отдалеченост. Обмисля се всички гости да минават през скрийнинг на телесната температура, а на почитателите няма да бъде позволяван достъп.

Трябва да подсигуряваме, че няма да има скупчване на хора по тротоарите и към кинозалите, споделя президентът на компанията Крейг Уолдман.

Самите червени килими ще бъдат малко по-широки и малко по-дълги, като всички в близост ще са на по-голямо разстояние, прибавя той.
Пиарите не чакат най-малко в околните няколко месеца след министър председателите да се провеждат добре познатите до момента помпозни празненства с питейни заведения и бюфети.

На фона на министър председателите, които в последно време се вършат при стрийминг колосите Нетфликс и Амазон, нараства и известността на виртуалните изявленията на звездите за пресата.
Компанията 15|40 е основала мобилно студио в каравана, която може да паркира край домовете на звездите. Фирмата даже обмисля и министър председатели в автокина, при които звездите ще са в колите си на първия ред и ще поддържат връзка с почитателите посредством видеовръзка.

Повечето от плануваните министър председатели на блокбастъри тази година бяха отсрочени, до момента в който не отворят обичайните кина и пиарите чакат с неспокойствие клиентите им да се върнат на фамозни места за министър председатели в Холивуд. Нека сме почтени, на хората им омръзна да си стоят вкъщи, споделя Уолдман.

Макар блестящите министър председатели да са дразнещи във време, когато хора умират и безработицата пораства, огромните развлекателни и спортни събития може да са добре пристигнали за утеха на феновете, прибавя той.

Големият тест за промишлеността ще бъде премиерата на " Тенет ", мегабюджетният трилър на режисьора Кристофър Нолан, за която очакванията са, че ще е първият холивудски блокбастър, който ще се гледа в кината след карантината. Премиерата му е планувана за 17 юли.

" Надявам се в действителност да се случи, знаем, че доста хора го чакат ", споделя Уолдман, който приготвя премиерата на кино лентата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР