Премиерата на Средновековна слава“ ще се проведе на 21 ноември

...
Премиерата на Средновековна слава“ ще се проведе на 21 ноември
Коментари Харесай

Легендарни битки от Средновековието са във фокуса на третата документална поредица на ЗАД „Армеец“ и „Българска история“

Премиерата на „ Средновековна популярност “ ще се организира на 21 ноември от 19 часа в Националния археологически музей в София. Десет емблематични и придобили статут на „ именити “ български победи от далечното минало на България са във фокуса на третата взаимна документална поредност на съдружие „ Българска история “ и ЗАД „ Армеец “ – „ Средновековна популярност “. Премиерата на просветителния видеопроект ще се организира на 21 ноември, от 19 часа, в Националния археологически музей в София.

След като през миналите две години поредиците „ Българско военно знамение “ и „ Нашите пълководци “ заинтригуваха хиляди, в този момент третият учебен план на ЗАД „ Армеец “ и съдружие „ Българска история “ ще се насочи към един още по-далечен интервал – Средновековна България. А задачата му е да сътвори въодушевяващ и сериозен взор към тези блестящи моменти от историята на страната ни, които са поставяли България твърдо на картите на Балканите и Европа.

По време на премиерата ще бъдат показани част от анимационно-документалните видеа, а създателите ще опишат какво следва през годината. Входът за премиерата на „ Средновековна популярност “ е свободен.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР