Премиерата на поредицата Тайните на Бермудския триъгълник“ на 10 януари

...
Премиерата на поредицата Тайните на Бермудския триъгълник“ на 10 януари
Коментари Харесай

Тайните на Бермудския триъгълник и сезон на конспирациите по VIASAT HISTORY |

Премиерата на поредицата „ Тайните на Бермудския триъгълник “ на 10 януари от 22:00 часа ще постави началото на „ Сезона на конспирациите “ по . Сред заглавията са и „ Кацането на Луната: Най-голямата машинация? “, „ Денят, в който Кенеди умря “, „ Денят, в който Хитлер умря “ и още… Седмица по-късно пък стартира рубриката „ Мистериите на Втората международна война “ , част от която е и премиерата на „ Съпротива в Маутхаузен “ – на 27 януари от 22:55 часа. А още на 3 януари с нов трети сезон се завръща една от най-популярните поредици за войната – „ Военни фабрики “ .



Военни фабрики
Премиера всеки работен ден от понеделник 3 януари в 23:00 ч.

Сезон: 3
Брой епизоди: 6 x 60 мин.
Оригинално заглавие: War Factories
Година: 2021

През Втората международна война воюващи са били освен генералите и бойците на фронта, а също и учените, инженерите и изобретателите. Способността за активизиране на запаси - както и за създаване на нови военни машини и оръжия, които да се създават бързо и дейно - е била ключът към успеха. Втората международна война е извоювана не на бойното поле, а в заводите; тук продължава историята на военните фабрики и този сезон е с по-голям обсег от предходните, с епизоди, отдадени на Ролс-Ройс и мотора „ Мерлин ", Порше и механизираната мощност на нацистите, Опел и камиона „ Блиц ". В третия сезон има повече фотоси на място, повече опити и демонстрации, повече изявленията и графики, както и повече невероятни архивни фрагменти.





Рубрика: Сезон на конспирациите
Всеки работен ден от понеделник 10 януари в 22:00 ч.

Истина ли е това, в което ни учат да имаме вяра, дали всичко се основава на потвърдена просвета - или има естествени чудеса и явления, които не можем да разберем - и дали съвпаденията са в действителност съвпадения, или част от доста по-голяма мрежа от конспирации? С премиерата на „ Тайните на Бермудския триъгълник " стартира сезон, който има за цел да отговори на тези въпроси, като изследва по-дълбоко от всеки път някои от най-големите конспирации на предишния век.





Тайните на бермудския триъгълник                                                                                                                                           Премиера всеки работен ден от понеделник 10 януари в 22:00 ч.

Брой епизоди: 3 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Secrets of the Bermuda Triangle

Търсим истината за една от най-известните загадки в света - зоната в Атлантическия океан, известна като „ Бермудски триъгълник ", където редица кораби и самолети са изчезнали безследно. В продължение на три епизода водещите Рик Едуардс и Ортис Дели посещават специалисти от институции от международна класа от двете страни на Атлантическия океан, с цел да проучат научните пояснения за някои от най-прословутите и озадачаващи истории за Триъгълника.



Рубрика: Мистериите на Втората международна война

Всеки работен ден от понеделник 17 януари в 23:00 ч.
и всяка събота и неделя в 22:00 ч. от неделя 23 януари

Селекция от най-сензационните, невероятни и тайнствени истории от най-големия спор в човешката история. Вижте до какви невероятни крайности са стигали Хитлер и нацистите в устрема си да реализират преимущество във войната - от възкресяване на изчезнали чудовища и разкриване на именити религиозни артефакти до изпробване със свръхестественото и основаване на супероръжие, което да покоси враговете им и да им даде висша власт.



Съпротива в Маутхаузен
Четвъртък 27 януари в 22:55 ч.

Брой епизоди: 1 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Resistance at Mauthausen
Година: 2021

200 000 депортирани - един трудов лагер на гибелта. В този пъкъл шепа мъже реализират невъзможното: да откраднат и скрито да измъкнат 2000 фотоси, тъй че един ден да има доказателства против техните мъчители. През 1944 година настава провалянето на Третия райх и заповедите от Берлин са недвусмислени: никой не би трябвало да знае какво в действителност е ставало в концентрационните и трудовите лагери. От Варшава до Прага, от Хамбург до Виена, стотици хиляди отчети, досиета и фотоси във всяка канцелария се трансформират в пепел; някои от последните оживели в лагерите биват убити, само че нацистите не съумяват изцяло да скрият закононарушенията си. В продължение на пет години в концлагера Маутхаузен една шепа мъже вършат доста повече от това единствено да оцеляват - те открадват доказателства за военни закононарушения, скриват ги и даже съумяват да ги изнесат от концлагера, отвън обсега на Секретен сътрудник. Благодарение на тях до през днешния ден са оживели 2000 фотоси от концлагера Маутхаузен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР